Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator telescopic Fiat Kobelco T14

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco T14
Cod produs
LVUO9R0M-G-IA
Out Of stock
Descriere
Iata o solutie de reparatie pentru incarcatorul telescopic care aduce numeroase avantaje precum: durabilitate, o montare usoara si un pret numai bun, indiferent de bugetul tau. Pompa de apa Fiat Kobelco T14 a fost fabricata in Europa din materialele potrivite pentru aceasta componenta. Designul acesteia garanteaza o compatibilitate foarte buna cu acest tip de incarcator telescopic. Pentru montare, pompa de apa are nevoie de un o-ring care va servi la etansarea corpului pompei si blocului motor. Acesta este inclus in pretul pompei de apa, asa ca le vei avea pe ambele in acelasi pachet.

Contribuie la functionarea indelungata a pompei de apa si protejeaz-o impotriva factorilor de uzura. Antigelul cu calitati anticorozive este o solutie foarte eficienta in acest sens. Intra in contact cu noi de fiecare data cand ai nevoie de informatii pentru mentenanta incarcatorului telescopic sau nelamuriri cu privire la diverse aspecte tehnice. Oferim gratuit consultanta tehnica. Asta inseamna ca, poate sa ploua cu intrebari din partea ta, un consultant iti va raspunde la absolut toate nelamuririle!

Pompa de apa Fiat Kobelco T14 - realizata din materialele cele mai bune!

Ne-am obisnuit clientii cu produse de calitate, preturi bune si sfaturi utile. Pompa de apa este o piesa esentiala pentru utilajul tau. Este imperativ sa-i recunosti semnele de uzura ca sa previi o situatie si mai neplacuta. Nu trebuie sa fii mecanic ca sa recunosti unele probleme. Prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice poate fi un indiciu. De asemenea, pierderile de antigel ar putea sa-ti dea de gandit.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Certificatul de garantie livrat cu pompa de apa pentru incarcator telescopic Fiat Kobelco T14 este valabil 12 luni de la data facturarii. Pentru a mentine toata aceasta perioada, asigura-te de o montare corecta, urmarind instructiunile primite odata cu produsul.

Pompa de apa Fiat Kobelco T14 poate fi livrata in orice localitate in decurs de 24 de ore de la o comanda. Platesti in sistem ramburs sau poti alege sa ridici produsul de la sediul nostru de langa Bucuresti, chiar in ziua in care ai plasat o comanda prin telefon sau pe site-ul ACN Piese Utilaje.

Pentru situatii care iti scapa de sub control si care cer interventia unui mecanic, suna la unul dintre numerele afisate sau scrie-ne pe WhatsApp si iti oferim posibilitatea de a avea un service mobil dotat cu cele mai performante piese si instrumente, la punctul de lucru al utilajului.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura