Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

ACN Piese Utilaje

0725975414, 0722674373

Pompa de apa pentru incarcator telescopic Komatsu WH609

Model:
Komatsu WH609
Telefon:
0725975414
 

Detalii produs

O solutie foarte sigura pentru reparatia incarcatorului telescopic este aceasta pompa de apa, ale carei componente au fost fabricate in atelierele italiene pentru a promite maximul de compatibilitate si calitate.

Pompa de apa pentru incarcator telescopic Komatsu WH609 se afla in stocul din Bucuresti si o poti comanda imediat, oriunde te-ai afla in tara. In pret este inclus si un o-ring, pe care il vei utiliza la etansarea corpului pompei si blocului motor.

Contribuie la durata de functionare a pompei de apa si creste-i rezistenta pe parcursul anilor prin folosirea unui antigel cu calitati anticorozive. Daca vrei sa afli mai multe informatii utile despre tipurile de antigel de pe piata si alte sfaturi cu privire la mentenanta incarcatorului telescopic, suna oricand la unul dintre numerele noastre de telefon. Oferim solutiile potrivite oricand sunt necesare. Mai mult, serviciul nostru de consultanta tehnica este oferit gratuit.

Monteaza pompa de apa conform instructiunilor livrate odata cu produsul si astfel te vei asigura ca beneficiezi de intreaga perioada de garantie. Certificatul de garantie este valabil un an de la cumpararea pompei de apa.

Comanzi astazi pompa de apa si maine va fi gata de folosire. Aceasta va ajunge la destinatie prin intermediul unui curier, iar tu vei plati la primire dupa ce verifici continutul coletului in prezenta curierului, pentru a evita orice eventuala surpriza. Daca te afli in Bucuresti sau Ilfov, poti ridica pompa de apa de la sediul nostru imediat ce ai plasat comanda.

Pentru situatiile in care incarcatorul telescopic are nevoie de interventia unui specialist, noi putem trimite rapid in teren un mecanic sau o echipa dotata cu atelier mobil. Nu trebuie decat sa ne contactezi si sa ne prezinti natura problemelor.

Specificatii tehnice:
•Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
•Diametrul paletilor este de 82mm;
•Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
•Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
•Inaltimea fuliei este de 61mm;
•Diametrul fuliei este de 89.5mm;
•Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.

Pompa de apa pentru incarcator telescopic Komatsu WH609 este compatibila si cu Komatsu WH609-1 si WH609-1E0.

Acest produs are urmatorul cod: YC4FKHLR-G.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: ACN Piese Utilaje
Persoana de contact: Nita Alexandru
Adresa: Sos. Giurgiului nr. 288A
Localitate: Com. Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0725975414
Telefon mobil: 0722674373

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi