Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt buldoexcavator JCB 332/E3412

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 332/E3412
Cod produs
9BQG31DV-G-MI
Out Of stock
Descriere
Specialistii nostri iti recomanda un asemenea bolt JCB 332/E3412 aftermarket pentru ca este fabricat in Europa si este disponibil la un pret mai mult decat accesibil, oferind in acelasi timp o calitate inalta. Realizat dintr-un aliaj de otel durabil si tratat termic, acesta este proiectat sa reziste la presiuni si tensiuni extreme, asigurandu-ti o fixare solida si de incredere. Indiferent de mediul de lucru, acest bolt se va ridica la inaltimea asteptarilor tale. Il gasesti in depozitul nostru permanent, fiind usor de achizitionat si usor de livrat, chiar daca esti la sute de kilometri distanta!

Produsul va ajunge la tine in cel mai scurt timp, insotit de factura si certificatul de garantie. Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici! Suna la numarul afisat pentru orice detaliu referitor la piesa sau la una dintre etapele depanarii, vei experimenta o depanare personalizata, vei fi tratat cu empatie si respect, ca intre prieteni! Pentru ca asa sunt tratati clientii ACN Piese Utilaje!

Bolt JCB 332/E3412 - siguranta si performanta maxima!
Produsul prezentat acum este prelucrat fara cusur de cei mai buni specialisti. Acesta prelungeste durata de exploatare a utilajului, in special daca odata cu boltul se inlocuiesc si bucsele si simeringurile. Pentru aceasta, e necesara si gresarea in mod regulat a articulatiilor utilajului. Cu finisajul de inalta calitate, boltul ofera o montare usoara si sigura. Fiabilitatea si durabilitatea boltului nostru iti vor asigura linistea pe termen lung.

Serviciul gratuit de consultanta - salvarea ta!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este ca un colac de salvare atunci cand te scufunzi in provocari carora nu stii cum sa le faci fata. Noi te sustinem inca de la primul apel, facem o identificare corecta a piesei compatibile cu utilajul tau, te ajutam sa-ti cunosti utilajul, sa-i oferi o intretinere personalizata si sa il expui unor profesionisti pentru montaj! Pe scurt, iti oferim o experienta completa!

Garantie
Acest bolt JCB 332/E3412 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Odata plasata comanda, acest bolt JCB 332/E3412 se livreaza in toata tara, in 24 de ore, prin serviciile de curierat, cu posibilitatea de verificare a coletului in momentul receptionarii. De asemenea, produsul comandat se poate achizitiona si personal, de la sediul firmei.

Montaj
Nu merita sa risti investitia intr-o piesa de buna calitate printr-un montaj improvizat! Nu poti inlocui cu nimic experienta unui profesionist in verificarea pieselor adiacente si inlocuirea in deplina cunostinta de cauza a pieselor uzate! Sansa unei piese de calitate si implicit a intregului utilaj de a-si atinge potentialul e conditionata de aceasta etapa.

Boltul se ataseaza de eclisa in timp ce posibilitatea de miscare a acesteia se blocheaza cu un surub sau cu un alt bolt de siguranta, iar rotirea se face in corpul bratului. In cazul in care gradul de uzura al eclisei sau a bratului e prea mare, ne poti contacta si trimitem un atelier mobil la punctul de lucru al utilajului.

Specificatii tehnice

Lungime=300mm
Diametru=45mm
Diametru=10.8
Trimite mesaj
Din Gura in Gura