Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Valtra BM100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
NAHPL3C6-S-CD
Out Of stock
Descriere
Bucsa asigura centrarea planetarei si protejeaza simeringul. Daca piesa care echipeaza tractorul de nou da semne de uzura, este important sa o inlocuiesti din timp, pentru a evita aparitia altor defectiuni conexe in angrenaj. O asemenea bucsa planetara tractor Valtra BM100 este o componenta originala Carraro - foarte robusta. Constructia solida o recomanda pentru un regim intensiv de exploatare si poate fi utilizata in siguranta o lunga perioada de timp. Cumpara cu incredere! Ca orice piesa originala Carraro - beneficiaza de garantie. Si nu uita, pentru o reparatie de calitate este recomandat sa inlocuiesti si simeringul planetarei odata cu bucsa.

Fiecare proces care tine de bunul mers al utilajului tau ar trebui sa fie lin. Daca nu este asa, inseamna ca ceva merge gresit. De pilda, incearca sa colaborezi cu noi. Vei vedea cum recomandarile sunt obiective, piesele de calitate superioara sunt la ordinea zilei, iar procesul de comanda este mai mult decat simplu. Ce ti-ai putea dori mai mult?! Poate fix aceasta bucsa originala Carraro, piesa pentru a carei calitate si durabilitate mizam!

Bucsa planetara tractor Valtra BM100 este piesa care stie cum sta treaba cu rezistenta!

Aceasta piesa este raspunzatoare de integritatea simeringului avand, totodata, rolul de a centrare a planetarei. Produsul pe care ti-l recomandam se monteaza in fuzeta. Este bine de stiut ca bucsa originala are si sant de gresare. Odata cu procesul aferent acestei componente, iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara.

La noi gasesti toate informatiile de care ai nevoie!

Atunci cand vine vremea sa inlocuiesti piesele uzate, nu trebuie sa te gandesti la acest proces ca la o corvoada. Asta pentru ca ne poti avea pe noi alaturi. Iar noi cunoastem domeniul pieselor de schimb ca-n palma. In plus, iti putem face rost chiar si de cea mai rara piesa. Aici e locul unde vei gasi tot ce ai nevoie pentru utilajul tau, serviciul nostru de consultanta este gratuit! Profita de asta!

O asemenea bucsa planetara pentru tractor Valtra BM100 este piesa care stie totul despre rezistenta. Te poti convinge de asta si prin intermediul certificatului de garantie valabil 6 luni.

Trimitem spre tine aceasta bucsa planetara tractor Valtra BM100 cat de repede putem. In mod normal, in 24-48 de ore piesa ar trebui sa iti sara in brate. De vrei sa ne vizitezi, te asteptam la depozitul nostru!

Cauti solutia optima pentru montajul specializat al noii bucse planetare? Iti oferim serviciile atelierului nostru mobil, oriunde pe teritoriul tarii. Lucram cu tehnicieni priceputi din toate judetele, pregatiti sa iti vina in ajutor si sa remedieze efcient orice defectiune a tractorului, chiar la punctul sau de lucru.

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura