Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Kubota F2560

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN6302
Cod produs
WBVFHOP0-O-CD
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un produs de calitate neindoielnica? Ai nimerit bine. Aceasta pompa de alimentare Kubota F2560 este fabricata in Europa, chiar dupa standardele originalului. La noi pe stoc o gasesti la un pret accesibil. Durata de exploatare si eficienta sa garanteaza ca nu vei intampina probleme in legatura cu functionarea sa optima mult timp de aici inainte. Pare ca ai toate ingredientele pentru a lua o decizie mai mult decat inspirata. Ce mai astepti?

Reteta succesului e greu de determinat, intrucat ea poate sa fie diferita de la caz la caz. Reusita are la baza o insiruire de elemente de calitate superioara. Fie ca vorbim despre echipa, antreprenor, tehnologie, toate trebuie sa participe la sporirea randamentului. Un rol important il joaca si piesele de schimb, caci ele determina functionalitatea utilajului. Alege produsele de calitate superioara. Incearca aceasta componenta!

Pompa de alimentare Kubota F2560 - piesa dupa care utilajul tau tanjeste! Nu-l lasa sa astepte!

Poate te intrebi cum functioneaza o pompa mecanica. Nimic nu-i complicat cand ai pe cineva (adica pe noi!) care sa iti explice. Membrana unei pompe mecanice este actionata de axul din pompa de injectie prin intermediul unei tije. Noi iti livram pompa impreuna cu garnitura pentru a asigura etansarea optima!

Exista o multime de piese, iar noi iti putem canta despre toate!

Asteptam sa ne suni si pentru a primi detalii suplimentare. Iti oferim toate informatiile de care ai nevoie, pentru a te ajuta sa iei decizia optima. Este nevoie sa schimbi si filtrul de combustibil odata cu inlocuirea pompei, insa nu iti face griji! Noi iti propune putem propune piesa potrivita. In plus, la noi consultanta tehnica este gratuita, deci n-ai motive sa nu ne contactezi!

O astfel de pompa de alimentare pentru tractor Kubota F2560 beneficiaza de garantie pentru un an. Asadar, o poti alege cu ochii inchisi, caci esti asigurat!

Livram aceasta pompa de alimentare Kubota F2560 prin curier rapid, oriunde te-ai situa in tara. De te afli prin preajma, te asteptam sa ne treci pragul depozitului. Tare ne place sa ne intalnim clientii!

Nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta montajului. Bazandu-te pe recomandarile noastre, esti sigur ca manopera va fi facuta in cel mai profesionist mod. Asa ca decat sa risti sa pierzi investitia, mai bine cere-ne sfatul!

Specificatii tehnice
- Montajul se realizeaza pe corpul pompei de injectie cu doua suruburi. Distanta dintre centrele gaurilor este de 36 de mm.
- Furtunele de combustibil se prind cu ajutorul colierelor pe tevile pompei (care au 8 mm)
Recomandam schimbarea filtrului odata cu inlocuirea pompei de combustibil pentru a beneficia de garantie si pentru a te bucura de pompa mult dupa expirarea termenului acesteia!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura