Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator Komatsu PC07

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Miniexcavator Komatsu PC07
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu PC07 este proiectata de un producator de incredere din Europa al carui scop este echivalarea originalei la un pret mai accesibil.  Daca vrei sa o comanzi acum, este prezenta in stoc si ajunge la tine in cel mai scurt timp.

Pompa de combustibil, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei, este mult mai rezistenta decat orice alta alternativa si iti aduce stabilitate si eficienta maxima. In plus, vine la pachet si cu garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie pentru a functiona optim in orice conditii.

Comanda si filtrul de combustibil odata cu ea deoarece specialistii in domeniu recomanda schimbarea impreuna pentru a beneficia de garantie extinsa si o durata cat mai lunga de exploatare.

Poti comanda piesa direct pentru ca se monteaza sigur pe acest utilaj, insa poti verifica si compatibilitatea ei cu alte utilaje pe care le deti. Specialistii nostri iti fac identificarile in functie de datele oferite si iti gasesc cea mai buna oferta pentru pompa potrivita. Consultanta tehnica iti este acordata gratuit, deci suna acum la numerele de telefon afisate!

Pompa de alimentare Komatsu PC07 este oferita impreuna cu un certificat de garantie valabil 1 an de zile care sa ii ateste calitatea si faptul ca se poate inlocui in cazul unei situatii neprevazute.

Iti poti ridica coletul personal de la sediul nostru aflat in Bucuresti sau il punem pe curier ca sa ajunga maine in localitatea dorita. Transportul este efectuat prin curier rapid si plata o vei achita curierului la sfarsit. Ca sa fii sigur ca achiti piesa dorita si se afla in stare perfecta atunci cand ajunge la tine, verifica coletul in asistenta curierului.

Daca vrei sa fii sigur ca pompa este montata corect, poti programa interventia mecanicilor nostri. Ei sunt trimisi la punctul tau de lucru pentru a se asigura ca modelul nou va functiona la capacitate maxima. Ulterior, daca sunt revizii periodice pe care doresti sa le programezi sau sunt probleme tehnice grave care iti pun munca pe pauza, ei iti redau functionalitatea prin orice reparatii necesare. Cu mai multe detalii te ajuta consilierii nostri, deci suna la numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Pompa de alimentare o poti monta si pe miniexcavatoarele Komatsu: PC07-1 si PC07-2.

Codul pentru acest produs: TK8H9CFL-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura