Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 335

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 335
Cod produs
FGO139DA-R
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa pentru tractor New Holland 335 este un produs nou, prezent in oferta noastra de piese de schimb pentru ca poate asigura o inlocuire de durata.
Poate fi achizitionata imediat, la un pret foarte bun!

Tara de fabricatie a axului, rulmentului, presetupei si paletilor este Italia, ceea ce denota calitatea si rezistenta acestora.

Cel mai important lucru insa, pentru a prelungi durata de viata a pompei de apa, este sa folosesti un antigel de calitate cu proprietati anticorozive. Si sta la indemana ta, iar noi iti facem o oferta de nerefuzat!
Pentru o durata extinsa de viata, evita sa lovesti axul pompei.

Plasezi comanda pentru pompa de apa New Holland 335 foarte simplu, sunand la numarul afisat sau completand formularul de pe site-ul nostru.
Noi iti acordam tot sprijinul necesar - la alegerea oricaror produse noi, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita din partea colegilor din departamentul tehnic.

Odata cu pompa de apa, primesti si un certificat de garantie pentru acest produs, valabil timp de 1 an. Garantia incepe din momentul facturarii.

Te asteptam de luni pana vineri la sediul nostru, pentru a ridica pachetul cu produsul comandat. Daca doresti livrare la domiciliu, aceasta se face oriunde in tara prin curierat rapid si poti plati ramburs.

Manopera este o parte importanta pentru o functionare durabila a utilajul tau, asa ca iti punem la dispozitie mecanicii nostri colaboratori, ce se deplaseaza pana la locul masinariei tale. Suna acum si cere mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Diametru fulie: 145 mm
Canal curea fulie: 12 mm
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm
Diametru paleti: 99 mm
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.

Codul produsului este FGO139DA-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura