Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Fiat Kobelco 72275426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco 72275426
Out Of stock
Descriere
Cauti pompa de alimentare Fiat Kobelco 72275426 la un pret accesibil? Ai gasit-o!
Cea prezenta pe stoc este o productie alternativa ofertata in avantajul tau. In plus, iti vine alaturi de garnitura dintre pompa de combustibil si capacul de la distributie.

Fabricarea ei are loc in Europa, de aceea garantam ca este alegerea ideala din punct de vedere al calitatii. Rezultatele obtinute comparativ cu modelul original pe care il inlocuieste sunt la fel de satisfacatoare din punct de vedere al eficientei, rezistentei si sigurantei oferite in lucru.

Pompa de alimentare mecanica, cu tija actionata de axul cu came si cu levier pentru amorsarea manuala a instalatiei o poti monta chiar maine, deoarece este prezenta pe stoc in permanenta.
Odata cu ea se recomanda a fi schimbat si filtrul de combustibil, pentru a avea un termen de exploatare cat mai extins.

Pentru a comanda pompa de alimentare Fiat Kobelco 72275426 ai mai multe variante, din care sa o alegi pe cea preferata tie. Poti suna la unul din numerele afisate, trimiti un e-mail sau completezi cererea de oferta de pe site.

Departamentul nostru tehnic este la dispozitia ta pentru orice intrebari si identificari legate de produsele necesare, de aceea te incurajam sa ne contactezi oricand ai nevoie. Oferim gratuit consultanta tehnica la alegerea fiecarei piese de care esti interesat.

Pompa de alimentare o primesti alaturi de factura si de un certificat de garantie valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Livrarea piesei se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat rapid, iar modalitatea de plata este ramburs. Pentru a evita achitarea unei piese nedorite iti sugeram sa mentionezi la plasarea comenzii de verificarea produsului in prezenta curierului, inainte de acordarea rambursului. Totodata, daca te poti prezenta la punctul nostru de lucru din Bucuresti, ridici comanda personal.

Iti putem fi de ajutor si daca doresti sa montezi piesa in asistenta unui specialist deoarece dispunem de o echipa de mecanici bine pregatita. Prin intermediul acesteia poti programa orice interventie necesara utilajului, de la simplul montaj al pieselor comandate pana la cele mai complexe si urgente reparatii ale componentelor afectate.
Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe detalii sau pentru a programa lucrarea dorita!

Specificatii tehnice:
•Distanta intre gaurile de prindere pe motor este de 36 de mm, iar diametrul gaurilor este de 6.5mm.
•Conectorii tevilor de combustibil se prind de pompa cu ajutorul holenderelor (suruburi perforate) cu filet de M8 si pas 1,25.

Cod produs: QUCGANT7-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura