Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac punte spate buldoexcavator Terex TX750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex TX750
Cod produs
SZDAY8GN-R-BT
Out Of stock
Descriere
Necazurile isi fac mereu aparitia atunci cand te astepti cel mai putin. Fie ca cedeaza o piesa uzata sau ai nevoie de reparatii extinse, uneori nu ai cum sa eviti defectiunile. Cu toate acestea, insa, exista un partener pe care te vei putea baza mereu la nevoie: magazinul ACN Piese Utilaje. Noi iti punem la dispozitie o gama larga de componente fiabile, de import, la cele mai bune preturi de pe piata. Astfel, tu iti vei reabilita vehiculul cu piese de schimb durabile, menite sa reziste in orice circumstante. Recomandarea noastra pentru buldoexcavatorul tau este un simering pinion atac Terex TX750 nou.

Fiecare piesa de pe rafturile noastre este verificata minutios de catre agentii nostri, astfel incat tu sa obtii numai componente de calitate superioara. Un utilaj echipat cu cele mai bune piese de schimb de pe piata si intretinut ca atare va da un randament exceptional. Noi vrem sa iti oferim un suport real si usor de folosit in activitatile tale zilnice! Oricand apar defectiunile, noi suntem la un apel distanta de tine, cu solutia ideala pentru echipamentul tau!

Alege acest simering pinion atac Terex TX750 din oferta noastra, acum la un pret de nerefuzat!
Rolul piesei este de a asigura etansarea carcasei puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Atuul principal al simeringului este faptul ca iti ofera cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre buldoexcavator si piesele echivalente. Este indicata si schimbarea bucsei totodata, pentru a te asigura ca reparatia este mai completa.

Nu te ingrijora daca nu esti sigur ca aceasta este piesa potrivita! Oferim consultanta tehnica gratuita la alegerea oricarei piese din oferta noastra.
Totodata, noi iti oferim o suita de servicii tehnice complete. Nu ezita sa ne contactezi daca ai probleme! Colegii nostri te vor ajuta sa identifici componenta corecta pentru buldoexcavator, te vor indruma la plasarea unei comenzi si iti vor recomanda, la nevoie, cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Pentru cea mai buna experienta tehnica de care vei avea parte, alege sa colaborezi cu noi si iti promitem ca nu vei regreta!

Vrei sa te asiguri ca produsul comandat va rezista pe termen lung? Atunci vei fi incantat sa afli ca acest simering pinion atac Terex TX750 vine insotit de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data achizitionarii. Astfel, te vei bucura de un utilaj performant, care functioneaza impecabil.

Pentru a primi acest simering pinion atac punte spate buldoexcavator Terex TX750 cat mai repede posibil, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda! Coletul tau va fi ambalat si predat firmei de curierat rapid de indata ce ai primit mesajul de confirmare al comenzii. Plata se va face ramburs la primire, cand ai sansa de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Alternativ, poti trece pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica personal componentele alese.

Montarea corecta a pieselor comandate este absolut necesara pentru ca acestea sa functioneze asa cum ar trebui si sa reziste in timp. In cazul in care nu ai un mecanic priceput aproape de tine, iti putem pune la dispozitie niste profesionisti cu experienta in domeniu si un atelier mobil performant. Detalii despre acest serviciu iti pot oferi colegii nostri din departamentul tehnic. Protejeaza-ti investitia si lasa-te pe mana unor experti!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: SZDAY8GN-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura