Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior pentru buldoexcavator John Deere 410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator John Deere 410
Out Of stock
Descriere
Produsele Carraro sunt concepute in jurul utilajului pentru a oferi siguranta operatorului. De aceea avem incredere in marca internationala pe care specialistii in domeniu o recomandata si aprovizionam stocul constant cu cele mai cautate piese. Printre toate articolele prezente gasesti acum si pivotul superior pentru buldoexcavator John Deere 410 pe care il cautai.

El se afla pe stoc in permanenta deoarece constituie alegerea ideala atunci cand vorbim de calitate, eficienta sau fiabilitate. Modelul nu a aratat niciodata probleme indiferent de mediul de lucru, ba chiar a oferit stabilitate si rezistenta de-a lungul unei perioade extinse.
Comanda acum daca vrei sa ajunga maine la tine si tine cont de starea tuturor pieselor din ansamblu daca vrei sa ai rezultate maxime in lucru. Deoarece este recomandata schimbarea tuturor componentelor in acest scop, iti venim in ajutorul cu un pret special al kitului complet. Acesta este format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Suna la unul din numerele de telefon afisate daca ai intrebari sau doresti sa verifici integritatea piesei/ pieselor cu utilajul tau. Consultanta tehnica este gratuita la fiecare achizitie noua!

Acest pivot superior John Deere 410 iti este oferit alaturi de un certificat de garantie valabil 12 luni de zile, care sa iti asigure schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute.

Viziteaza-ne la punctul de lucru din Bucuresti daca doresti sa te ocupi personal de ridicarea pachetului. Daca nu reprezinta un avantaj pentru tine, ai optiunea livrarii la domiciliu. Pentru asta apelam la serviciile de curierat care pot ajunge a doua zi de la plasarea comenzii in orice localitate din tara. Plata se achita la receptia coletului, iar verificarea acestuia recomandam sa fie efectuata in prezenta curierului.

La montaj poti solicita interventia mecanicilor nostri. Colaboram cu specialisti din diferite zone ale tarii pentru a se prezenta rapid la punctul tau de lucru. Serviciul are scopul de a reda functionarea optima a utilajului, fie ca este necesar doar montajul pieselor comandate sau remedierea celor mai dificile probleme tehnice. Contacteaza-ne acum pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Pivotul superior prezentat in imagini are montaj si pe urmatoarele modele: 410E, 410G, 410J, 410K si 410L.

Codul piesei este: 35DCB0OA-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura