Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru autogreder Komatsu 850

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 850B, 850C
Cod produs
KY0EWT3S-M
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa pentru autogreder Komatsu 850B se afla acum in oferta nostra la un pret foarte avantajos. Disponibilitatea imediata pentru livrare si rezistenta crescuta la uzura transforma piesa in alegerea ideala pentru utilajul tau. Se poate monta si pe Komatsu 850C

Componentele principale ale pompei, precum axul, paleta, rulmentul si presetupa sunt realizate in Italia si respecta cele mai inalte standarde de calitate.

Daca esti in cautarea unui produs cu o durata lunga de exploatare, recomandarea noastra este sa achizitionezi aceasta pompa de apa, pe care o livram impreuna cu oringul dintre blocul motor si corpul pompei.

Pentru a te bucura de o utilizare indelungata a piesei noi, este important sa stii de la ce apar cele mai frecvente defectiuni. Un lichid de racire fara protectie anti-coroziva va reduce considerabil durata de viata a pompei. Tensionarea excesiva a curelei care antreneaza fulia pompei va forta in axul si rulmentii ei, ducand la deterioarea acesteia. Foloseste un antigel de calitate si asigura-te ca intinzatorul curelei de antrenare a accesoriilor motorului functioneaza corect! Astfel, nu vei avea probleme cu pompa de apa noua.

Pentru a comanda aceasta pompa de apa autogreder Komatsu 850B este suficient sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta din site.

Consilierii firmei sunt la dispozita ta daca doresti sa verifici compatibilitatea produsului cu autogrederul tau sau daca ai nevoie de ajutor la plasarea comenzii.

La alegerea pieselor noi beneficiezi de consultanta tehnica gratuita.

Pompa de apa beneficiaza de o garantie valabila 12 luni, de la momentul achizitiei.

Livram piesa in cel mai scurt timp, in toate regiunile Romaniei, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul si de a verifica starea in care pompa a ajuns la destinatie, inainte de a achita.
Pentru a ridica pachetul direct de la depozitul nostru, te asteptam pe la noi.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta noile componente?

Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot interveni asupra utilajului la punctul sau de lucru, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru remedierea completa a defectiunilor care tin de autogreder, foloseste cu incredere acest serviciu! Te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei pentru detalii.

Dimensiuni:
•Distante dintre centrele gaurilor de prindere, pe fiecare latura: 160mm, 144mm, 162mm
•Inaltime pompa fara paleti, masurata de la montarea pe bloc: 112mm
•Latime fulie: 40mm
•Diametru fulie: 110mm
•Diametru paleti: 98.5mm

Codul produsului este KY0EWT3S-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura