Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator O&K RH5.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator O&K RH5.5
Out Of stock
Descriere
O piesa avantajoasa din stocul nostru este pompa de alimentare O&K RH5.5. Aceasta alternativa a originalei se prezinta la fel de eficienta precum modelul inlocuit datorita multiplelor specificatii similare. Printre cele mai importante enumeram rezistenta materialelor, eficienta la fiecare solicitare si siguranta oferita in lucru.

Fabricarea pompei are loc in Europa iar in activitatea noastra zilnica se incadreaza si comercializarea ei la nivel national. De aceea mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul din Bucuresti.

Certificatul de garantie ce o insoteste pentru orice situatie neprevazuta este valabil 1 an de zile de la data plasarii comenzii.

Livrarea la domiciliu poate fi solicitata indiferent de localitate iar durata transportului va fi de o zi lucratoare. Prin mentionarea in prealabil verificarea pachetului poate avea loc in prezenta curierului, ca rambursul sa fie achitat dupa ce te convingi de calitatea si starea piesei primite.

Departamentul nostru tehnic te va ajuta cu mai multe detalii despre aceasta pompa sau piesele disponibile pentru utilajul tau. In plus, daca doresti ajutor la montaj sau echipamentul necesita reparatii complexe vei putea programa interventia mecanicilor parteneri la punctul tau de lucru. Suna si afla detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pompei este: R1IM4LXS-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura