Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Massey Ferguson 4335

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 4335
Cod produs
DESFRBW2-C-MI
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare Massey Ferguson 4335 are cele mai bune referinte tehnice, inlocuieste cu succes piesa originala. Este produsa in Europa, si normele de calitate impuse nu lasa loc de interpretari, pompa functioneaza eficient la parametrii impusi. Are si  un pret care te va bucura!
Ce-ai spune sa-l suni pe consultantul nostru pentru detalii legate de conformitatea piesei cu utilajul tau? Apoi poti plasa comanda, maine piesa va ajunge la tine cu ajutorul unui curier rapid! Si asta pentru ca mentinem un stoc permanent cu cele mai cautate piese!
De mare ajutor iti va fi si un numar de telefon pe care il poti obtine tot de la consultantul nostru: cel al unui mester cu atelier mobil din zona ta care te poate ajuta la montaj!
Pompa alimentare Massey Ferguson 4335 e o sursa permanenta de energie pentru motorul tau!
Pompa de motorina are rolul unei inimi: pompeaza un lichid vital catre motor, combustibilul! Imediat ce pompa incepe sa dea rateuri, sa mearga cu intreruperi, se resimte imediat in functionarea motorului care si el va merge cu sincope, va scoate zgomote neobisnuite, acceleratia e lenta, sau poti ramane in pana de combustibil cu rezervorul plin! Nu astepta ca motorul sa se opreasca, ia-i o pompa de incredere, are mare nevoie! Urmeaza montarea corecta a pompei si toate problemele vor disparea ca prin farmec, vei putea aprecia din nou un tractor puternic, apt de munca!
Intreaba-i pe cei care stiu ce spun!
Serviciul pe care poti conta oricand ai o problema tehnica este serviciul nostru de consultanta gratuita! Expertii ACN pot identifica piesa care iti rezolva defectiunea cu doar cateva date pe care le dai telefonic. Sunt informati, amabili si dornici sa te ajute, suna-i!
Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson 4335  are un certificat de garantie de 1 an oferit de producatorul european. Esti asigurat ca, daca exista cumva vreun defect de fabricatie, piesa va fi inlocuita imediat cu una noua!
Pompa alimentare Massey Ferguson 4335 este pe stoc, hai pe la noi sa o iei. La comanda, ea ajunge la tine cu un curier rapid in aproximativ 24 de ore oriunde in tara!
Monteaza profesionist pompa pe care ti-o recomandam si vei investi in eficienta si rezistenta.  Avem pentru tine datele de contact ale unui mester pentru montaj, daca esti in pana de idei!

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura