Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF264

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF264
Cod produs
TIYAPHNF-RE
Out Of stock
Descriere
O asemenea pompa alimentare Massey Ferguson MF264 prezentata in imagini este un model echivalent originalului.
Caracteristicile lor sunt similare, insa difera avantajos pretul de achizitie oferit pentru aceasta alternativa - unul foarte bun! Printre cele mai importante beneficii aduse utilajului sunt: eficienta sporita, siguranta in lucru si posibilitatea de exploatare indelungata, la cote maxime. Pentru o functionare optima, vei avea nevoie si de garnitura de la prinderea de blocul motor, de aceea iti este oferita gratuit. Mai mult, locul de provenienta al acestora este Europa, iar firma noastra se ocupa de comercializarea ei la nivel national, ca parte a activitatii zilnice.

Pompa alimentare Massey Ferguson MF264 - calitate la nivel inalt! Cere acum o oferta!

Din acest motiv, stocul este permanent aprovizionat si vei avea pompa in cel mai scurt timp. Consilierii nostri tehnici preiau comenzile tale, te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare si despre aceasta pompa. Ei te pot pune in contact si cu o echipa de mecanici, care te poate ajuta la montaj. De asemenea, se vor asigura ca achizitionezi piese compatibile cu utilajul tau, oferindu-ti consiliere tehnica gratuita!

Daca ai nevoie si de un mecanic, suntem aici.

Fiind o piesa de inalta calitate, aceasta pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF264 vine insotita de un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatie neprevazuta.

Livrarea se realizeaza prin serviciile de curierat rapid indiferent de localitate, curierul oferind timpul necesar verificarii coletului. Astfel, rambursul se achita doar daca produsul primit este cel dorit si nu prezinta nici o problema.
Daca ai nevoie chiar azi de aceasta pompa alimentare Massey Ferguson MF264 e de ajuns sa plasezi comanda si sa vii sa o ridici de la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului.

La cererea ta, iti punem la dispozitie si mecanicii nostri pentru a monta piesa, in conditii sigure si corecte. Pe acestia ii poti solicita si in cazul aparitiei unor defectiuni la motor, dar si daca trebuie efectuate reviziile periodice ale echipamentului. Mai multe detalii despre serviciile prestate de acestia iti vor oferi consilierii nostri tehnici, deci nu ezita sa ne apelezi la unul din numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura