Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Lamborghini R7.200 R7200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Lamborghini R7.200 R7200
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Lamborghini R7.200 R7200 se face remarcata prin fiabilitatea si eficienta cu care inlocuieste modelul original. Fiind cea mai buna alternativa o recomandam cu incredere si oferim un pret avantajos la achizitionarea ei.

Locul de provenienta este Europa iar producatorul acesteia a ales materiale rezistente care sa garanteze o exploatare sigura si de durata. Noi o comercializam in tara din stoc propriu, mentinand-o disponibila in permanenta pentru a putea fi livrata in timp util.

Garantia ce o insoteste va fi valabila 12 luni de zile de la data achizitiei.

Suna si comanda iar curierul iti va expedia coletul pentru a doua zi lucratoare. In prezenta lui poti deschide coletul pentru a verifica piesa astfel incat rambursul sa fie achitat doar daca aceasta se afla in stare perfecta.

Poti opta si pentru ridicarea personala de la sediul nostru aflat in Bucuresti iar pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale.

Iti putem fi de folos si daca doresti ajutor la montaj deoarece avem parteneriate cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara. La cerere, ei pot efectua si reparatii complexe, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Pentru mai multe detalii suna la unul din numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod pompa: WI5XKTV2-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura