Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator Case 595

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 595LPS, Case 595SP
Out Of stock
Descriere
Investeste doar in piese de cea mai buna calitate! Alege pentru buldoexcavatorul tau acest pinion din oferta noastra!
Iti oferim acest pinion planetar pentru buldoexcavator Case 595 de cea mai buna calitate, un reper fiabil si rezistent, pentru ca stim ca esti interesat de o reparatie care sa dureze. Produsul pe care ti-l propunem este un model original Carraro si a primit cele mai bune recomandari din partea celor ce l-au folosit deja.

Pinionul planetar din oferta noastra se poate monta pe buldoexcavatoare Case 595LPS si Case 595SP
Pinionul, in ansamblu de 3 piese identice, face parte din transmisia finala, preluand cuplul de la planetara si transmitandu-l catre coroana butucului.
Odata cu schimbarea pinioanelor, recomandarea producatorului este sa inlocuiesti si rulmentii care asigura rotirea optima a pieselor.

Cere acum o oferta pentru acest pinion planetar buldoexcavator Case 595 - se afla acum pe site-ul nostru la un pret avantajos.
Pentru a beneficia de o reparatie de lunga durata, foloseste doar componente originale pentru utilajul tau. Daca nu esti sigur de compatibilitatea anumitor produse cu buldoexcavatorul, operatorii firmei sunt intotdeauna alaturi de tine. Daca ai nevoie de informatii suplimentare despre produsele si serviciile firmei, adreseaza-te cu incredere personalului nostru calificat.
Venim in sprijinul tau cu oferte personalizate si solutii complete, care raspund nevoilor tale.
La alegerea pieselor noi beneficiezi de consultanta tehnica gratuita.

Pinionul planetar va ramane in garantie timp de 6 luni, de la momentul achizitiei. Pe un astfel de pinion planetar buldoexcavator Case 595 te poti baza, este o piesa ce merita increderea ta!

Prin curierat rapid, produsul poate ajunge in toate regiunile tarii. Modalitatea de plata este ramburs. Ai posibilitatea de a deschide coletul si de a verifica starea in care piesa a ajuns la tine, inainte de a achita. Daca vrei sa ridici pachetul direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi. Suna-ne in prealabil si plaseaza comanda!

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele noi?
Iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care se poate deplasa in localitatea in care se afla utilajul, in scurt timp de la solicitare. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia eficient si complet toate defectiunile buldoexcavatorului, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea fara intarziere.
Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei.

Specificatii tehnice
Numar dinti: 31

Codul produsului este 7GLS05HJ-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura