Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 420D 420E 420F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D 420E 420F
Out Of stock
Descriere
Pentru buldoexcavator Caterpillar 420D 420E 420F iti oferim aceasta pompa electrica de alimentare care este recomanda de specialistii in domeniu.

Fiind o varianta de top a alternativelor ce inlocuiesc piesa originala vei obtine aceleasi rezultate pozitive si eficiente. In plus materialele sale sunt facute pentru a rezista la cat mai multe solicitari, functionand optim indiferent de conditii.

Fabricarea ei are loc in Europa si este conceputa pentru a asigura un debit de pana la 140 litri/ora. Noi o comercializam in tara la un pret accesibil alaturi de cartusul filtrant (filtrul din interior).

Garantia acestei pompe este de un an de zile si iti asigura un model nou in cazul unei situatii neprevazute.

Suna si comanda acum iar noi iti expediem coletul prin curier rapid pentru a beneficia de el a doua zi lucratoare. La primirea lui vei avea un timp util de verificare a piesei pentru a achita rambursul doar daca esti multumit de aceasta.

Stocul nostru permanent disponibil iti ofera posibilitatea de a ridica piesa si direct din depozitul aflat in Bucuresti.

Dupa comandarea produsului poti solicita si ajutor la montaj deoarece avem parteneriate cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara. Ei intervin rapid pentru orice reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suna si afla mai multe detalii sau solicita consultanta tehnica gratuita daca achizitionezi piese noi pentru utilajul tau!

Cod produs: F7O3LR94-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura