Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator O&K RH City

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator O&K RH City
Out Of stock
Descriere
Pentru usurinta in exploatare, eficienta in lucru si functionare optima si sigura iti punem la dispozitie pompa de alimentare O&K RH City. Aceasta este un model echivalent originalei care datorita caracteristicilor prezentate diferentele dintre cele doua sunt simtite doar la pret. De aceea o recomandam cu incredere fiind ofertata mult mai avantajos.

Fabricarea ei are loc in Europa iar comercializarea la nivel national face parte din activitatea noastra zilnica. Acest lucru se datoreaza stocului nostru permanent disponibil.

Pentru a nu te preocupa de o posibila situatie nefavorabila vei primi la achizitionarea ei un certificat de garantie valabil 1 an.

Comanda acum pentru a o primi a doua zi lucratoare. Curierul iti va lasa coletul pentru verificare inainte de achitarea rambursului pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

De asemenea, ne poti vizita la sediul nostru din Bucuresti pentru a ridica pompa personal.

Departamentul nostru tehnic se va ocupa de comenzile si intrebarile tale si te va pune in contact cu mecancii nostri. Pe acestia ii poti apela ori de cate ori utilajul tau prezinta defectiuni majore dar si daca doresti ajutor la montaj.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe excavator O&K MH6.5 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Cod produs: 5LFRDAZU-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura