Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF241

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF241
Cod produs
VOL08XYI-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru a beneficia de calitate, eficienta, siguranta si o exploatare de lunga durata, poti achizitiona acum din oferta noastra o asemenea pompa alimentare Massey Ferguson MF241 puternica si performanta, mai ales ca pretul este unul avantajos. Aceasta se fabrica in Europa, sub atentia unui producator de echivalente cunoscute pentru succesul lor in inlocuirea modelului original. De aceea o recomandam cu incredere si mentinem un stoc permanent disponibil, in depozitul nostru din Bucuresti.

Pompa alimentare Massey Ferguson MF241 - cea mai buna alegere pentru utilajul tau! Alege calitatea, mai presus de orice!

Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Departamentul nostru tehnic te va ajuta cu detalii suplimentare despre acest produs sau despre serviciile tehnice pe care ti le putem asigura, deci nu ezita sa ne contactezi.In plus, beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata!

Mecanic sa te ajute ai?

Pentru rezolvarea eventualelor situatii nefavorabile, vei primi la achizitionarea piesei - pompa de alimentare pentru tractor Massey Ferguson MF241 - si un certificat de garantie. Acesta va fi valabil 1 an de zile de la data plasarii comenzii.

Daca aceasta pompa alimentare Massey Ferguson MF241 este piesa de care ai nevoie, o livram prin serviciile de curierat oriunde in tara. Rambursul il vei putea achita curierului la final, deoarece este recomandat sa verifici ce ai primit in prezenta lui. Daca vrei sa ai pompa in aceeasi zi in care ai comandat-o, te asteptam la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Contacteaza-ne telefonic sau completeaza cererea prezenta pe site-ul nostru!

Tot la noi poti programa montajul piesei sau orice interventii ce iti vor readuce echipamentul in stare perfecta, deoarece avem parteneriate cu mecanici priceputi din intreaga tara.
Daca vrei sa ai un montaj de calitate si nu numai, pentru ca efectueaza o gama foarte diversa de interventii tehnice, ii vei putea solicita pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau.
Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura