Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Deutz Fahr Agroplus 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Deutz Fahr Agroplus 100
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz Fahr Agroplus 100 indeplineste performanta piesei originale pe care o inlocuieste cu succes.

Ea se fabrica in Europa din materiale ce sunt facute sa reziste la cat mai multe solicitari, avand astfel asigurata o exploatare indelungata. De asemenea, eficienta in lucru este mentinuta la cote maxima, fiind un model sigur pe care il recomandam cu incredere.

Daca nu va functiona la parametrii descrisi vei avea un certificat de garantie valabil 1 an care iti va asigura schimbarea modelului.

Pentru a beneficia de piesa te asteptam la sediul firmei din Bucuresti sau ne poti transmite datele locatiei tale. In acest caz vom trimite pachetul prin serviciile de curierat care vor ajunge la domiciliul tau a doua zi lucratoare. Piesa va putea fi verificata in prezenta curierului inainte de achitarea rambursului, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Personalul nostru iti sta la dispozitie pentru a te informa despre compatibilitatea pieselor cu utilajul. De asemenea, orice reparatii necesare utilajului cat si montajul piesei le poti programa la mecanicii disponibili in zona ta. Suna pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe tractor Deutz Fahr Agroplus 100 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Codul piesei este: W4TP8NIY-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura