Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Cummins QSB 4.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins QSB 4.5
Cod produs
LY5EB69O-RE
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra regasesti mii de piese de calitate, la preturi foarte bune, asa incat ne asteptam sa gasesti si pompa de care ai nevoie acum. O astfel de pompa alimentare motor Cummins QSB 4.5 are un design nou si este realizata din materiale cu rezistenta ridicata la solicitarile ce ii pot fi aduse. De asemenea, pompa pe care ti-o propunem este o alternativa de succes a originalei, dovedind aceeasi eficienta sporita si functionalitate de durata.

Pompa alimentare motor Cummins QSB 4.5 - cea mai buna alegere pentru utilajul tau!

Productia este europeana, de calitate garantata, iar noi o comercializam la nivel national, la un pret foarte avantajos. Tocmai din acest motiv, mentinem un stoc permanent disponibil si o livram in cel mai scurt timp, impreuna cu garnitura dintre pompa si blocul motor. Ca sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate.

Servicii exceptionale la un singur apel distanta!

Daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, te rog sa ne contactezi cu incredere. Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea personalului nostru calificat de cate ori alegi componente de schimb din oferta noastra. Ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale!
Ai nevoie si de mecanic?

Garantia ce te va asigura ca remediem rapid orice incident este valabila 1 an de zile. O asemenea pompa de alimentare pentru motor Cummins QSB 4.5 dispune de toate actele necesare! Stai fara grija!

Suna si comanda acum aceasta pompa alimentare motor Cummins QSB 4.5 din imagini, iar serviciile de curierat iti vor livra pachetul pentru a doua zi lucratoare. Acesta il poti verifica in prezenta curierului, achitand rambursul dupa ce te convingi de calitatea promisa. Te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica personal pompa, iar pentru detalii suplimentare iti stam la dispozitie.

Daca doresti ajutor la montajul piesei sau intampini dificultati ce necesita interventia unor mecanici experimentati, suna-ne acum.
Te punem imediat in legatura cu mecanicii nostri colaboratori din apropierea ta, pentru o interventie rapida si calificata la echipamentul defect.
Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru.
Afla de la noi cum te putem ajuta in activitatea ta.

Specificatii tehnice

Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana are:

Prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre gauri de 44 mm
Lungimea levierului de 55 mm
Admisia de ’’

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura