Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare combina Massey Ferguson MF 550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Combina Massey Ferguson MF 550
Out Of stock
Descriere
Pentru o buna functionare a motorului, alege piesele potrivite si calitative. Noi iti oferim pentru combina Massey Ferguson MF 550 aceasta pompa de alimentare fabricata in Europa.

Producatorul piesei a realizat aceasta pompa pentru a tine locul modelului original dand dovada de aceeasi eficienta. De asemenea, el a lucrat la rezistenta indelungata la solicitarile aduse pompei in timpul lucrului, ca tu sa ai siguranta sporita in lucru.

Pompa de alimentare este oferita impreuna cu garnitura, astfel renuntand la o comanda diferita si o plata suplimentara.

Piesele vin insotite de certificatul de garantie care te va ajuta in cazul unor situatii neprevazute. Acesta este valabil 1 an de zile de la plasarea comenzii.

Avand datele locatiei tale iti putem trimite piesele pentru a doua zi lucratoare. Plata ramburs se achita la sfarsit, pentru a le putea verifica inainte si a evita orice nemultumire.
Noi te asteptam si la sediul firmei din Bucuresti daca doresti sa le ridici personal, stocul fiind permanent disponibil.

Pentru consultanta gratuita poti suna unul din consilierii nostri iar el se va ocupa de tot ce te intereseaza. Mai mult, iti va spune totul despre mecanicii nostri care ofera ajutor la montarea pieselor sau remedierea defectiunilor aparute la utilajul tau.

Specificatii tehnice:
•Prinderea in 4 suruburi
•Admisia este de 1/2’’
•Iesirea este de 1/2’’

Codul pompei este: 8R2C6ILA-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura