Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set segmenti pentru miniexcavator Komatsu PC50UD-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC50UD-2
Cod produs
SAWV5BHC-M
Out Of stock
Descriere
Set de segmenti pentru miniexcavator Komatsu PC50UD-2 este original Yanmar si se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos.

Calitatea segmentilor ofera garantia unei reparatii de durata, crescand, de asemenea, si performanta motorului.

Segmentii se livreaza la cota de reparatie 2 (+0.5). La comanda, putem livra si la cota standard sau R1.

Inainte de a comanda, poti verifica compatibilitatea pieselor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta segmentii?

Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot efectua reparatia la punctul de lucru al miniexcavatorului, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si resurse, si iti vei putea relua activitatea cat mai repede, fara intreruperi sau intarziere. Pentru informatii suplimentare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Livram segmentii in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesele direct de la sediul firmei, te asteptam.

Codul produsului este: SAWV5BHC-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura