Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator frontal Komatsu WA420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA420
Cod produs
L5V8UMG0-C-IA
Out Of stock
Descriere
Asigura-ti eficienta in lucru cu pompa de alimentare Komatsu WA420 care este acum la cel mai bun pret! Dintre toate modelele echivalente originalului, acest articol se diferentiaza prin rezistenta indelungata, fiind o fabricatie europeana de succes. Ti-o recomandam cu incredere pentru ca va functiona la capacitate maxima o durata indelungata. Noi o comercializam in toata tara, iar timpul de livrare este record, in doar 24 de ore ajunge la tine! Garnitura este inclusa in pretul ofertei noastre.

Insotim mereu oferta de piese de schimb de calitate cu servicii tehnice, dedicate si adaptate nevoilor pe care le ai in acest moment! Iti asiguram gratuit consultanta tehnica si beneficiezi de oferte personalizate si solutii complete din partea noastra! Daca ai nevoie de ajutor pentru a schimba piesele vechi, poti apela la echipa noastra de mecanici. Iar pentru mentenanta avem un serviciu care acopera toate nevoile echipamentului tau.

Pompa de alimentare Komatsu WA420 - ce bine ca ai gasit-o la noi!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Montajul corect al pompei te scuteste de neplaceri ulterioare. Totusi, pentru eventuale situatii neprevazute, vei avea certificat de garantie valabil timp de 1 an, de la data cumpararii. Pastreaza documentele care insotesc pompa de alimentare pentru incarcator frontal Komatsu WA420 comandata.

Lasa-ne datele locatiei tale si iti trimitem pompa de alimentare Komatsu WA420 comandata in cel mai scurt timp. Vei avea posibilitatea de a verifica produsul primit inainte de a plati, curierul asteptand sa te convingi de calitatea promisa. Daca preferi sa ridici pompa comandata direct de la noi, te asteptam la sediul firmei.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Rezolvam! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta pompa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Admisia este de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura