Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Steyr 9086

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 9086
Cod produs
FIZVUWSH-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de alimentare tractor Steyr 9086 este articolul potrivit pentru o inlocuire de lunga durata. Datorita materialelor rezistente pe care producatorul le-a folosit la fabricare, pompa tine locul modelului original. Este de calitate garantata, vei avea certificat de garantie valabil 12 luni de la achizitie. Uniunea Europeana este locul de unde provine aceasta piesa, fiind pusa la vanzare de catre firma noastra. La un pret foarte bun o poti comanda! Probabil cel mai bun de pe piata!

Ne-am propus sa-ti usuram pe cat posibil interventia. Din acest motiv, garnitura iti este livrata gratuit odata cu pompa de combustibil. Sa stii ca ea este cea care te va ajuta sa faci etansarea corecta dintre pompa mecanica si blocul motor. Pentru mai multe detalii, despre pompa sau serviciile tehnice pe care ti le putem asigura, consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie. Cere-le detalii si despre service-ul mobil. Un montaj realizat de catre profesionisti amplifica eficienta piesei!

Pompa de alimentare tractor Steyr 9086 - din materiale prelucrate excelent!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garnitura dintre pompa si blocul motor este inclusa gratuit in pachet, alaturi de certificatul de garantie valabil timp de un an de la data facturarii. Pompa de alimentare pentru tractor Steyr 9086 va avea toate documentele cu ea!

Pentru livrari apelam la serviciile de curierat rapid, deci tot ce iti ramane de facut este sa ne lasi datele locatiei tale. Rambursul se poate achita dupa deschiderea coletului, pentru a fi complet multumit inainte de a plati. Pompa de alimentare tractor Steyr 9086 comandata poate fi ridicata si de la sediul nostru.

Doresti asistenta tehnica la montarea acestei pompe? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta pompa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea sunt de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura