Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Maxxum 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 100
Cod produs
TQVOS591-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case Maxxum 100 indeplineste performanta echipamentului original pe care il inlocuieste. Materialele si designul structural al pompei ii asigura rezistenta in timp, fiind un articol recomandat de specialistii nostri. Pompa de motorina pe care ti-o recomandam este un produs european pe care il comercializam la un pret foarte bun, in acelasi pret fiind inclusa si garnitura necesara. Iti va fi de folos cand etansezi pompa de blocul motor, mai ales ca este usor de modelat pentru ca este din cauciuc moale.

Informatia este o comoara, iar daca stii sa o aplici, va fi cheia reusitei in afaceri. Noi te putem ajuta cu informatii, dar si cu punerea lor in practica. Avem un serviciu de consultanta tehnica gratuita unde poti afla absolut tot ce te intereseaza despre utilajul tau si despre piesele de schimb care-i sunt necesare. Iar daca nu iti este de ajuns, iti mai spunem si ca echipa noastra de specialisti iti poate oferi servicii de mentenanta personalizata. Acestea iti vor asigura un echipament capabil sa ofere productivitate!

Pompa de alimentare Case Maxxum 100 - imbunatateste performanta tractorului!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Probabilitatea de a avea nemultumiri dupa montajul corect al pompei este minima. Pentru situatile neprevazute, care apar foarte rar, vei avea garantie valabila 1 an de zile. In acest fel vei putea schimba pompa de alimentare pentru tractor Case Maxxum 100 fara alte costuri suplimentare.

Ai nevoie de aceasta pompa de alimentare Case Maxxum 100 din oferta noastra? Lasa-ne datele locatiei tale si o trimitem pentru urmatoarea zi. La primirea coletului, te vei putea asigura de calitatea promisa inainte de a achita rambursul curierului. Sau, daca preferi, poti sa ridici pompa comandata si de la sediul nostru.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Montarea piesei este recomandat sa fie facuta de catre un specialist, de aceea avem parteneriate cu mecanici profesionisti la care poti apela. Mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii pot monta pompa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura