Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura galerie evacuare buldoexcavator Komatsu WB93R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-2
Cod produs
A7TD9ZFN-M
Out Of stock
Descriere
Garnitura pentru galeria de evacuare pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2 este destinata folosirii in cadrul motoarelor in 4 pistoane. Garnitura metalica, originala, se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos.
Piesa se monteaza intre chiuloasa si galeria de evacuare.

Garnitura de origine asigura o etansare de calitate, care va rezista o perioada de timp indelungata.
Livram componenta in baza unei comenzi. Puteti plasa o comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Daca aveti nevoie de asistenta la inlocuirea piesei vechi sau daca utilajul necesita si alte reparatii, echipele noastre de service mobil sunt la dispozitia dumneavoastra. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa la punctul de lucru al buldoexcavatorului si pot remedia sigur si rapid toate defectiunile sale.

Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa contactati departamentul nostru tehnic!

Pentru a verifica compatibilitatea pieselor care va intereseaza, cu utilajul, apelati cu incredere la unul dintre consilierii tehnici ai firmei!

Prioritatea noastra este solutionarea cat mai eficienta a tuturor problemelor ce tin de buldoexcavatorul din dotare. De aceea, venim in intampinarea dumneavoastra cu oferte personalizate si solutii complete, care satisfac chiar si cele mai exigente cerinte.

Livram garnitura pentru galeria de evacuare Komatsu WB93R-2 in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam.

Codul produsului este: A7TD9ZFN-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura