Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura galerie evacuare buldoexcavator Komatsu WB91R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-2
Cod produs
YP2VOCME-M
Out Of stock
Descriere
Garnitura pentru galeria de evacuare pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2 se foloseste in cadrul motoarelor cu 4 pistoane. Garnitura este metalica, originala, si se monteaza intre chiuloasa si galeria de evacuare.
Recomandam montarea piesei de origine, deoarece aceasta asigura o etansare de calitate, care va rezista o perioada de timp considerabil mai lunga decat un produs aftermarket.

Livram garnitura in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda aveti doua optiuni:
- Apel telefonic
- Completarea formularului de pe site
Daca aveti nevoie de asistenta la schimbarea garniturii sau daca aveti de facut si alte reparatii, nu ezitati sa cereti ajutorul echipei noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa la punctul de lucru al buldoexcavatorului si pot rezolva rapid si sigur toate problemele tehnice cu care va confruntati. Interventia se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca dumneavoastra sa va puteti relua activitatea fara intarziere. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa va adresati departamentului nostru tehnic!

Livram garnitura pentru galeria de evacuare Komatsu WB91R-2 in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam.

Codul produsului este: YP2VOCME-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura