Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 416

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416
Cod produs
PUXIWA0R-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Caterpillar 416 pe care ti-o recomandam este o productie europeana de succes. O comercializam la un pret accesibil si te asteptam sa te convingi de calitatea pe care o prezinta! Cu pompa de motorina din imagini poti inlocui originalul fara probleme, pentru ca este de calitate garantata. Ea este actionata de axul cu came. Va fi o placere sa manevrezi buldoexcavatorul dupa ce termini reparatia. Pompa de alimentare se monteaza cu succes si pe modelele de buldoexcavator Caterpillar 416B si Caterpillar 416C.

Plasearea comenzii se face direct pe site sau telefonic. Noi o expediem imediat unde ai nevoie de ea! Daca ai nevoie de mai multe informatii despre pompa de alimentare din oferta iti stam la dispozitie. De fiecare data cand alegi componente de la noi primesti consiliere tehnica gratuita! Avem mereu o solutie optima si pentru problemele tehnice ce pot aparea la utilajul tau. Suna-ne pentru ca noi colaboram cu mecanici din toata tara care pot interveni la punctul de lucru al utilajului!

Pompa de alimentare Caterpillar 416 - abia asteapta sa-ti alimenteze motorul!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Vei primi la achizitionarea acestei pompe si certificatul de garantie, valabil 1 an de zile de la data cumpararii. Monteaza pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 416 corect!

Poti avea pompa de alimentare Caterpillar 416 indiferent de localitate si vei beneficia de ea in cel mai scurt timp. Curierul te asteapta sa verifici coletul, pentru a te asigura de integritatea piesei, dupa care incaseaza plata ramburs. Noi te asteptam si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca preferi sa ridici pompa comandata personal.

Pentru o remediere rapida si adecvata a problemelor mecanice ale utilajului tau, una dintre echipele noastre mobile iti sta la dispozitie. Mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot monta corect componentele de care ai nevoie. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu. Poti apela la ei pentru reparatii complexe, montarea pieselor noi sau pentru reviziile periodice. Nu ezita si cere detalii unuia dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura