Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa excavator Fiat Kobelco FH120W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FH120W
Cod produs
CKAUH4SZ-M-IA
Out Of stock
Descriere
Iti oferim de fiecare data, la problemele tehnice pe care le ai, o solutie personalizata si in avantajul tau pentru ca utilajul sa redevina functional cat mai repede! Avem acum in oferta noastra si aceasta planetara completa Fiat Kobelco FH120W - o piesa originala, realizata la cele mai inalte standarde de productie. Propunem spre vanzare acest produs nou la un pret atractiv. Componenta se livreaza urgent, oriunde in tara! Trebuie doar sa plasezi comanda sunand sau completand formularul online!

Atunci cand situatia impune schimbarea planetarei vechi, recomandarea noastra este sa alegi doar produse originale, a caror rezistenta crescuta la uzura si socuri va prelungi durata de exploatare a excavatorului. Pe langa asata, ar fi bine sa schimbi bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Pentru detalii despre acest ansamblu complet sau despre serviciile pe care noi le putem asigura, adreseaza-te cu incredere departamentului tehnic al firmei!

Planetara completa Fiat Kobelco FH120W - produs original de top!

Din punctul de vedere al pozitionarii, planetarele sunt ultimele piese ale sistemului de transmisie, avand rolul de a conduce energia cinetica a motorului catre roata. O planetara este alcatuita dintr-un ax ce are doua articulatii terminale, una interna si cealalta externa, care se numesc capete de planetara. Anumite batai in zona rotii in momentul accelerarii si al schimbarii vitezelor sau chiar la franare sunt semnale clare ca ar trebui sa acorzi o mai mare atentie ingrijirii echipamentului tau. Daca planetara este uzata, poate ceda si in acest caz vei ramane cu utilajul in drum. Schimba piesa pentru a nu avea surprize neplacute.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Planetara articulata completa pentru excavator Fiat Kobelco FH120W va ajunge la tine in cel mai scurt timp, insotita de factura si certificatul de garantie, cu valabilitatea de 1 an, de la momentul achizitiei.

Livram aceasta planetara completa Fiat Kobelco FH120W in orice localitate a Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Doresti asistenta tehnica la montarea planetarei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta planetara noua sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Planetara completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Homocinetica
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura