Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru buldoexcavator Case 580M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580M
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru buldoexcavatorul Case 580M este o piesa originala, care se poate livra imediat, din stocul firmei, ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice.

In oferta noastra gasiti atat pivotul cat si kitul de pivoti, la preturi foarte avantajoase.
Produsul ajunge la dumneavoastra insotit de factura si certificatul de garantie, valabil 1 an, in baza unei comenzi. Puteti plasa o comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau daca completati formularul de pe site.
Rolul piesei este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

Specificatii:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Atunci cand faceti lucrari de reparatie la puntea buldoexcavatorului, recomandarea noastra este sa folositi doar componente originale; rezistenta crescuta a acestora la uzura garanteaza buna functionare a utilajului, pentru mai mult timp. Pentru a beneficia de o reparatie durabila, nu doar calitatea produselor conteaza, ci si manopera. De aceea, venim in intampinarea dumneavoastra cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla buldoexcavatorul, remediind problemele tehnice ale acestuia. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, va rugam sa va adresati unuia dintre consultantii firmei!

Un nou set de pivoti va prelungi durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor din articulatia de directie. Pivotii care functioneaza corect cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrare. Pentru a pastra starea buna a anvelopelor, pentru o vreme indelungata, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Daca pivotii utilajului sunt uzati, sunati-ne pentru o oferta cat mai buna!
Pivotul inferior ajunge in toate regiunile tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: 7GBS3K0D-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura