Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara Massey Ferguson 054016R1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
C5XV6PLO-M-CD
Out Of stock
Descriere
Pentru aceasta cruce planetara Massey Ferguson 054016R1 ti-am pregatit o oferta foarta buna! Este un produs original, alegerea ideala pentru utilajul tau! Rezistenta crescuta la uzura si pretul foarte accesibil sunt doar doua dintre avantajele piesei pe care o propunem spre vanzare. Fiind o componenta originala Carraro mai are o multime de caracteristici care iti vor veni in ajutor. Achizitioneaz-o si bucura-te de calitatea superioara!

In domeniul in care iti desfasori activitatea - fie ca e vorba de agricultura, fie ca e vorba de constructii - nu este loc de compromis. Ba de multe ori nu este loc nici de improvizatii. Unele piese de schimb pot fi bune in aparenta, dar puse la treaba pot capitula usor. De ce sa nu mergi la sigur si sa alegi pentru utilajele tale componente de calitate superioara, a caror functionare a fost deja verificata? O astfel de piesa este chiar aceasta componenta originala Carraro!

Cruce planetara Massey Ferguson 054016R1 - componenta alaturi de care utilajul tau functioneaza optim!

Fiecare piesa, oricat de neinsemnata ar parea, are un rol. Aceasta cruce este special creata pentru transmiterea cuplului intre cele doua semi-planetare si homocinetica ce le uneste.

Aici e universul pieselor de calitate superioara!
Da, da! Aici este universul pieselor de calitate superioara. Si ca sa nu le lasam sa ajunga in locuri nepotrivite am creat un departament menit sa iti raspunda tuturor intrebarilor. Astfel ca daca iti doresti sa stii daca o componenta e potrivita ori ba cu utilajul tau, poti contacta linistit serviciul nostru gratuit de consultanta.

Calitatea primeaza in componenta cruce planetara Massey Ferguson 054016R1 asa ca vine la pachet cu un certificat de garantie valabil un an.

Nu iti face probleme! Livram aceasta cruce planetara Massey Ferguson 054016R1 numaidecat. Va ajunge la tine in siguranta prin curier rapid. Te invitam si la sediul nostru pentru a prelua comanda daca te afli aproape de noi.

Tentatia de a o lasa mai moale atunci cand vine vorba de montaj poate fi mare. Insa daca nu vrei sa pierzi investitia facuta, atunci aloca atentia cuvenita acestui proces. Apeleaza doar la serviciile profesionistilor experimentati!

Specificatii tehnice
Lungime cruce planetara intre sigurante: 83mm
Diametru pastila: 30.2mm
Crucea de planetara se livreaza impreuna cu sigurantele de fixare.
Crucea de planetara este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering special, ce nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia, prelungind durata ei de exploatare.
Se recomanda gresarea periodica pentru o durata de viata cat mai lunga a piesei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura