Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara Case 224037A1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
XVATCZE8-M-CD
Out Of stock
Descriere
Stii de oferta noastra pentru aceasta cruce de planetara Case 224037A1 prezentata si in imagini? Este o piesa originala, realizata din materiale de calitate, la cele mai inalte standarde de productie. Componenta pe care ti-o recomandam este conceputa sa reziste conditiilor grele si fortelor de forfecare. Vei achizitiona un produs rezistent, de calitate superioara, garantata, la un pret avantajos! Unde mai pui ca primesti o componenta originala Carraro ceea ce e sinonimc cu calitatea superioara?!

Intre piesele de calitate superioara, armonia ar trebui sa tinda spre desavarsire. Se stie foarte bine ca un utilaj functioneaza in mod corespunzator atunci cand piesele care il formeaza creeaza armonie intre ele. Aceasta stare reprezinta o valoare, ba chiar una dintre cele importante, zicem noi. Alege sa inlocuiesti piesele uzate ale utilajului tau cu unele de calitate inalta pentru a putea sa intervii in mod benefic la armonizarea angrenajului. O astfel de piesa de top este chiar aceasta componenta originala Carraro!

Cruce de planetara Case 224037A1 este prietenul ce iti sare in ajutor mereu!

Aceasta cruce de planetara este o piesa care are rolul de a transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica ce le uneste.

Ai nevoie de mai multe informatii? Iti oferim si consultanta!
Poate ca sunt clipe in care nu esti sigur de alegerea ta si ai nevoie de o a doua parere sau de informatii suplimentare. Perfect! Pentru asta am creat un serviciu gratuit de consultanta. Intreaba-ne orice, iar noi nu ne lasam pana nu iti oferim raspunsul potrivit.

O astfel cruce de planetara Case 224037A1 e faurita pentru a oferi rezistenta sporita. Asta se poate observa si din certificatul de garantie valabil un an de la data achizitiei.

Timpul este cea mai pretioasa resursa. Pentru ca stim asta iti livram aceasta cruce de planetara Case 224037A1 prin curier rapid, in 24 de ore. Totusi, poti sa ne treci pragul daca esti in apropiere si vrei sa ridici personal piesa.

Repeta dupa noi: montajul este un pas decisiv in viata piesei! Daca montajul se executa gresit, viata piesei e pusa in pericol. Alege sa lucrezi doar cu ateliere de specialitate!

Specificatii tehnice

Lungime cruce planetara intre sigurante: 83mm
Diametru pastila: 30.2mm
Crucea de planetara se livreaza impreuna cu sigurantele de fixare.
Crucea de planetara este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering special, ce nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia, prelungind durata ei de exploatare.
Se recomanda gresarea periodica pentru o durata de viata cat mai lunga a piesei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura