Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor New Holland 3930

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor New Holland 3930
Out Of stock
Descriere
Achizitioneaza pivotul superior pentru tractor New Holland 3930 si beneficiezi de cea mai buna oferta. Se monteaza si urmatoarele modele: 3930N, 3930NO, 3930H.

Acesta este de cea mai buna calitate fiind un articol original Carraro, si il poti ridica imediat de la sediul nostru din Bucuresti.

Pivotul se achizitioneaza ca piesa separata dar este recomandat sa schimbi toate piesele uzate din ansamblu. Noi iti venim in ajutor cu un pret special al kitului complet format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor. Toate acestea au o calitate superioara si iti ofera o durata lunga de exploatare.

Iti putem livra pachetul oriunde in tara iar tu il poti deschide in prezenta curierului. Astfel vei avea siguranta ca platesti produsul dorit. Certificatul de garantie valabil 1 an il vei gasi in pachet, alaturi de pivot.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi deoarece te putem ajuta sa faci alegerea perfecta. Consilierii nostri tehnici pot verifica compatibilitatea cu utilajul tau si iti pot face legatura cu echipa noastra de service mobil.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: OQKU0I6A-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura