Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TD5050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD5050
Cod produs
F5PUNDKY-C-IA
Out Of stock
Descriere
Calitatea productiilor europene o regasesti si in aceasta pompa de alimentare New Holland TD5050 din imagini. O mentinem prezenta in oferta noastra pentru ca acest model se foloseste cu succes la inlocuirea originalului. Pe langa avantajele unei fabricatii la standarde inalte, pompa este disponibila acum la un pret foarte avantajos. Acest pret include si o-ringul care se foloseste la etansarea pompei de blocul motor. Comanda acum, direct pe site-ul firmei sau telefonic. Pachetul se livreaza in aproximativ 24 de ore!

Verificarile tehnice prelungesc viata echipamentului tau. Nu uita sa il inspectezi temeinic inainte de perioadele solicitante. Nu vrei sa incepi o activitate si sa te trezesti pe la mijlocul ei ca nu mai ai cu ce sa termini. Este important sa apelezi la profesionisti in mecanica si sa ai un serviciu de mentenanta pe care sa te bazezi. Lasa surprizele neplacute deoparte si fa loc productivitatii afacerii tale cu serviciile ACN Piese Utilaje! Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare!

Pompa de alimentare New Holland TD5050 - ai descoperit o piesa senzationala!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland TD5050 vine la pachet cu certificatul de garantie valabil 1 an de la data cumpararii. Pastreaza documentele care sunt in pachetul cu piesa comandata!

Pompa de alimentare New Holland TD5050 comandata ajunge in localitatea ta a doua zi lucratoare. La primirea coletului, iti recomandam verificarea piesei in prezenta curierului. Esti asteptat cu drag si la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de unde poti ridica piesa personal.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura