Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana pentru tractor Claas Celtis 426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Celtis 426
Cod produs
09RQNJ4W-M
Out Of stock
Descriere
Consilierii nostri tehnici iti recomanda sa te orientezi inspre piese de origine, pentru a evita eventualele defectiuni datorate montarii unor produse alternative. Daca ai nevoie acum de piese de schimb, noi iti recomandam variantele optime si iti punem la dispozitie imediat piese de cea mai buna calitate!
Coroana de butuc pentru tractor Claas Celtis 426 este un astfel de produs, disponibil imediat, la un pret atractiv.

Cere acum o oferta pentru aceasta coroana pentru tractor Claas Celtis 426 si maine poate fi a ta!
Produsul original poate fi comandat cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau la telefon. Si pentru o oferta cuprinzand mai multe elemente ale transmisiei finale putem fi tot noi solutia, asa ca nu ezita sa contactezi departamentul nostru tehnic!
Si daca ai nevoie de mai multe informatii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, asteptam apelurile tale. Vei primi consultanta tehnica gratuita, ca sa alegi cu usurinta piese de schimb potrivite cu utilajul tau! Nu ezita si ia legatura cu noi!

Coroana tractor Claas Celtis 426 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni din momentul cumpararii.

Poti ridica aceasta coroana tractor Claas Celtis 426 comandata direct de la sediul firmei, de langa Bucuresti. Dar poti plasa o comanda de oriunde, noi livram produsul comandat in toata tara, prin serviciul de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul primit, inainte de a face plata.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.
Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice
Piesa face parte din angrenajul reductor din butucul rotii, fiind o componenta importanta in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Dantura interioara are 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului este: 09RQNJ4W-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura