Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Baterie filtru si pompa amorsare JCB Vibromax VM75D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Vibromax VM75D
Cod produs
LER6VOXF-M-RE
Out Of stock
Descriere
La noi, vei gasi tot ceea ce ii lipseste utilajului pe care il detii! Aceasta baterie filtru pompa amorsare JCB VM75 reprezinta alegerea ideala daca esti in cautarea unui produs de cea mai inalta calitate, la un pret avantajos! Pentru a plasa o comanda, este suficient sa ne contactezi telefonic sau sa completezi formularul de pe site. O expediem indata ce o comanzi, unde ai nevoie de ea!

Baterie filtru pompa amorsare JCB VM75 - piesa de rezistenta din depozitul nostru! Alege-o cu incredere!

Daca doresti sa verifici compatibilitatea componentei cu utilajul tau sau vrei mai multe detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, apeleaza cu incredere la consultantii nostri tehnici. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea pieselor de schimb care te intereseaza din oferta noastra, din partea personalului nostru calificat! Iti stam la dispozitie pentru mai multe detalii, ca sa alegi piese potrivite cu utilajul tau! Succesul tau este si succesul nostru!

In plus, raspundem prompt! Stim cat de important este timpul pentru afacerea pe care o detii!

Actele la control! Aceasta baterie filtru si pompa amorsare pentru cilindru compactor JCB Vibromax VM75 detine un certificat de garantie, valabil 6 luni. In cazul in care piesa se confrunta cu o defectiune din fabrica, apeleaza la garantia sa.

O astfel de baterie filtru pompa amorsare JCB VM75 se livreaza in toate regiunile tarii, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. In ceea ce priveste durata livrarii, aceasta este de aproximativ 24 de ore.
De asemenea, daca timpul nu iti permite sa astepti, poti ridica direct produsul comandat de la sediul firmei, din apropiere de Bucuresti. Te asteptam!

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Parti componente:

Suport filtru cu filtru motorina
Pahar decantor si senzor de apa
Pompa de amorsare a instalatiei de alimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura