Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru excavator JCB JS130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS130
Cod produs
YN1L04IF-C-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de ulei excavator JCB JS130 poate fi achizitionata oricand pentru ca stocul este disponibil in permanenta. Este o piesa de o calitate superioara, care poate tine locul piesei originale cu succes. Te sfatuim sa nu amani o astfel de interventie la utilaj. In lipsa unei pompe de ulei perfect functionale, vei face, pe romaneste zis, ferfenita o serie de alte componente. Gandindu-ne la buzunarul tau, dar si la eficienta de care trebuie sa dea dovada o astfel de piesa, noi te indemnam sa comanzi acest model!

Afacerile au nevoie de profesionisti! Contabilitatea o face un specialist in cifre, proiectarea o face un inginer, arhitectul traduce nevoile omului in realitate si o putem tine asa pana dimineata! Apropiandu-ne de sfera noastra de interes, detinatorul sau operatorul unui utilaj nu inseamna ca e si mecanic. Ce incercam noi sa-ti spunem este ca ai nevoie in afacerea ta care se foloseste de utilaje grele de specialisti care sa aiba grija cum trebuie de ele. La ACN Piese Utilaje ii gasesti si sunt mereu pregatiti sa-si puna experienta in slujba mentenantei echipamentului tau!

Pompa de ulei excavator JCB JS130 - reprezinta o varianta perfecta pentru utilajul tau!

Rolul pompei de ulei este de a regla presiunea, dar si de a asigura lubrifierea optima a componentelor motorului. Prin urmare, este logic ca atunci cand aceasta componenta nu mai functioneaza corect, nu mai poate sa asigure un flux normal al uleiului in circuit. Din fericire, pompa de ulei nu este o piesa care se strica usor, mai ales daca schimbam uleiul la timp. Pentru ca daca avem ulei vechi, se poate infunda si rotile care imping uleiul in sus pot fi supuse la forte mari, cu un ulei transformat in smoala, moment in care va ceda.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de ulei excavator JCB JS130 comandata poate fi livrata imediat in orice localitate din tara. Pentru a avea clienti multumiti, le recomandam verificarea coletului inaintea achitarii rambursului. De asemenea, daca sunteti interesat in achizitionarea personala a piesei, va asteptam la sediul ACN Piese Utilaje.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori pot monta pompa de ulei pentru excavator JCB JS130 sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, ia legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura