Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru tractor Valtra M120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra M120
Cod produs
FY4SDWPX-C-AC
Out Of stock
Descriere
Vrei ca ziua ta sa se desfasoare asa cum ti-ai planificat?! Perfect! Doteaza-ti utilajele cu piese de schimb de cea mai buna calitate pentru o functionare optima si de lunga durata. De fiecare data cand vei inlocui piesele defecte cu piese originale, utilajul tau va fi pregatit pentru activitatea de pe santier sau camp. Iar pentru aceasta sa stii ca piesele originalele Carraro te ajuta sa faci diferenta atunci cand le alegi pentru utilajul tau.

Acest cap de bara complet Valtra M120 este o piesa originala Carraro si ti-l recomandam pentru o reparatie de durata. Il gasesti in depozitul nostru alaturi de mii de alte piese de schimb. Contacteaza-ne si haide sa stabilim detaliile comenzii tale. Suntem aici!

Alege acest cap de bara complet Valtra M120 Este o piesa rezistenta!
Cand ai de inlocuit aceasta piesa, ne gasesti aici. Produsul nostru este alegerea ideal pentru ca este realizat dintr-un metal tratat, articulatiile sferice fiind de calitate superioara! Cu el poti spune adio uzurii si socurilor!

Si pentru ca suntem convinsi ca iti doresti o reparatie de durata, iti recomandam sa inlocuiesti capetele de bara in pereche - dreapta si stanga - simultan. Da, pentru ca - dupa cum bine stii si tu - rolul pe care il are capul de bara este acela de a conecta cilindrul de directie cu fuzeta, pentru a efectua miscarea de virare a rotilor. Impurtiatile patrunse prin zona avariata a mansonului de caucic uzeaza articulatia sferica, capatul de bara sau articulatiile bieletei.

Cand se impune inlocuirea piesei, alege piese de schimb de calitate!

Suntem aici pentru a identifica pentru tine piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie!

Daca nu ai aflat inca, iti spunem acum: atunci cand nu stii cum sa identifici piesa de care utilajul tau are nevoie. Colegii nostri de la departamentul de Identificari iti dau o mana de ajutor cand vine vorba de a identifica o piesa de schimb. Si da, consultanta lor este gratuita!

Ce trebuie tu sa faci?! Sa-i contactezi si sa le dai cateva informatii despre utilajul tau - de exemplu: modelul utilajului, seria etc. - iar ei iti ofera suport pentru a identifica piesa de schimb de care acesta are nevoie. Au si schite care sa te ajute!

Si iata cum pentru tine am transformat momentul identificarii pieselor de schimb intr-un moment… destul de simplu. Vorbeste cu noi!

A aparut un defect din fabricatie?! Fii linistit! Pentru defectele din fabricatie, acest cap de bara complet pentru tractor Valtra M120 are o garantie de 1 an. In colet, alaturi de comanda ta, vei gasi certificatul de garantie si factura.

Produsul de care ai nevoie ajunge la tine in 24 de ore, oriunde in tara. Da, pentru ca intelegem exact cat de urgent iti este sa repui utilajul in functiune!

Ce trebuie sa faci?! Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site sau completeaza o cerere on-line. Cand detaliile comenzii tale sunt stabilite, pregatim produsul pentru livrare!

Sa stii ca poti ridica comanda si personal de la depozitul nostru. Te asteptam!

Te putem ajuta cu mai multe detalii despre produsele noastre?! Contacteaza-ne acum! Atat noi, cat si echipa noastra de mecanici, iti stam la dispozitie pentru rezolvarea problemelor pe care utilajul tau le are.

Iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezita sa ne contactezi. Suntem aici, pentru ca stim ca montajul corect este indispensabil pentru buna functionare a utilajului tau!

Specificatii tehnice

-Capatul de bara 260mm
-Bieleta 210mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura