Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor tractor Massey Ferguson MF 384

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 384
Cod produs
0RU6P5B7-C-BT
Out Of stock
Descriere
Cateva clickuri pe site-ul nostru te vor determina sigur sa colaborezi cu noi. De ce spunem asta? Pentru ca astfel vei obtine piesele de schimb potrivite pentru echipamentul tau, la cel mai bun pret de pe piata. Pe deasupra, vei avea la dispozitie o echipa de profesionisti, pregatiti sa te insoteasca la fiecare pas! Fie ca ai nevoie sa identifici componenta compatibila cu tractorul tau sau ti-ar placea un suport tehnic dedicat, aici le vei gasi pe amandoua. Daca electromotorul defect este cauza stationarii utilajului tau, avem acum un electromotor Massey Ferguson MF 384 pe stoc! Un produs de calitate superioara, cu o durata mare de functionare, pe care il poti comanda la un pret foarte avantajos.

La ACN Piese Utilaje stim cat de pretios este timpul, intotdeauna! De aceea avem grija ca electromotorul dorit sa ajunga la tine in timp util, oriunde ai nevoie de el in Romania: la usa casei tale sau pe masa atelierului de munca.  Timpul de livrare estimativ este de o zi lucratoare.

Electromotor Massey Ferguson MF 384 - comanda acum o piesa durabila la cel mai bun pret de pe piata. Comanda acum!
Care este secretul magazinului ACN Piese Utilaje? Faptul ca aici nu vei gasi doar niste angajati experimentati, ci oameni dispusi sa te trateze precum un prieten! Tinem la clientii nostri, iar acest aspect poate fi observat prin felul in care interactionam cu fiecare individ si prin atitudinea cu care preluam orice solicitare. Oricare ar fi natura problemei tale, pentru o expertiza de top alege sa ai incredere in noi!

Asistenta tehnica de top, fara costuri
In caz ca doresti alte detalii pentru a fi sigur ca se potriveste cu utilajul tau, suna unul dintre consilierii tehnici ai firmei, la numerele de telefon afisate. Vei primi consultanta tehnica gratuita, despre acest produs sau altele din oferta noastra, ca sa faci cea mai buna alegere!

Acest electromotor tractor Massey Ferguson MF 384 se transporta prin curier rapid, oriunde este nevoie. La receptia pachetului, acesta se poate verifica si dupa ce ai garantia ca piesa nu prezinta nici o problema, poti achizitiona rambursul.
De asemenea, piesa poate fi achizitionata si direct de la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Puterea este de: 2.8 kW
Voltajul este de: 12V
Bendix cu 10 dinti.
Prindere in 3 puncte.
Rotirea in sensul acelor de ceas.

Codul produsului: 0RU6P5B7-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura