Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare motor Deutz BF 3M2011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz BF 3M2011
Cod produs
MNQFYOPI-C-RB
Out Of stock
Descriere
Te-ai bucurat ca ai gasit piese ieftine, insa cand acestea s-au stricat la putin timp dupa expirarea garantiei ai fost profund dezamagit. Stim cum e, avem multi clienti care ne-au impartasit ca au trecut prin experiente similare. Daca utilajul tau are probleme la alimentarea cu carburant a motorului si cauti o piesa care sa nu te lase la greu, ai nimerit unde trebuie! Iti oferim aceasta pompa alimentare Deutz BF 3M2011 disponibila direct din depozitul nostru!

Vei fi incantat sa afli ca este fabricata in UE si are merite deosebite in privinta calitatii sale! Suntem unul din cei mai mari furnizori de piese pe piata interna, si ne punem reputatia la bataie! Iti garantam ca aceasta piesa iti va oferi performante de top, si o exploatare indelungata. Iar comandand de la noi, vei beneficia de avantaje demne de luat in seama - livrare ultra-rapida, garantie comprehensiva, si consultanta tehnica gratuita pentru toate problemele utilajelor tale!

O pompa defecta poate fi ca picatura chinezeasca, va cauza daune in timp! Evita asta comandand o pompa alimentare Deutz BF 3M2011 noua din oferta noastra!
La ce e buna pompa de alimentare? Pai, asa cum se deduce din denumire, este componenta care asigura furnizarea cu carburant motorului. La randul ei, ea are incorporata o pompa de amorsare actionabila manual. Se livreaza impreuna cu un accesoriu esential, si anume garnitura care se pune intre blocul motor si pompa. Spre diferenta de alte pompe, are un oring cauciucat foarte maleabil, care se muleaza perfect pe conturul pompei. Astfel, montajul poate fi facut mult mai usor decat in cazul oringurilor clasice care devin rigide si greu de fixat la temperaturi scazute.

Nu mai sta pe ganduri, alege pompa alimentare Deutz BF 3M2011 si noi iti garantam ca motorul utilajului tau iti va fi recunoscutor!
Utilajele sunt pasiunea noastra, si vrem sa-ti oferim ajutorul de care ai nevoie! Iti putem oferi asistenta in identificarea pieselor necesare, si informatii utile despre montajul si intretinerea lor! Serviciul de consultanta tehnica este gratuit, trebuie doar sa ne contactezi!

Perioada de garantie pentru pompa alimentare motor Deutz BF 3M2011 este de 12 luni din momentul achizitiei. Vei gasi certificatul de garantie in colet, impreuna cu  piesa noua!

Vei fi incantat de serviciul de livrare rapida! Cele mai multe comenzi ajung la destinatie in 24 de ore! Curierul iti va permite sa verifici continutul coletului, pentru a fi sigur ca primesti exact ce ai comandat. Iar daca vrei sa ridici personal aceasta pompa alimentare motor Deutz BF 3M2011 chiar azi, o poti face de la sediul nostru!

Consultantii nostri iti vor spune tot ce trebuie sa stii despre montajul pompei de alimentare. Tot ei iti vor furniza informatii despre procedurile de mentenanta periodica menite sa-ti asigure o perioada de exploatare indelungata! Daca ai nevoie, iti putem oferi si acest serviciu! Poti efectua montajul in cel mai apropiat service din reteaua noastra de parteneri, sau putem aranja o vizita la locatia curenta a utilajului tau!

Specificatii tehnice

Admisia de diametru 8 mm;
Iesirea de diametru 8 mm;

Pompa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura