Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gurucad Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs Catia V5 | Proiectare asistata de Calculator 3D 2D
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Academia de Cursuri Online din cadrul companiei Gurucad Srl - Romania ajuta inginerii, tehnicienii si managerii de proiect sa-si dezvolte capabilitati cheie in inginerie si management de proiect prin participarea lor la cursurile noastre online. Noile capabilitati cheie dobandite le va permite realizarea cu succes a proiectelor intr-un timp mai scurt, mai eficient si la o calitate superioara.

Proiectele realizate includ toate fazele de dezvoltare de produs: de la analiza cerintelor clientului, dezvoltarea primelor concepte, transformarea conceptelor in produs digital gata de fabricatie prin efectuarea calculelor de analiza statica / dinamica, planificarea si realizarea testelor fizice pe prototipuri, intocmirea documentatiei de fabricatie si instalare in avion / masina / linie de fabricatie automatizata, intocmirea documentatiei de certificare si acordarea suportului FAL pentru instalarea reperelor din componenta avioanelor (componente de structura, sisteme, cabina si cargo).

Oferta noastra include urmatoarele cursuri online:

1. CATIA V5 Proiectare Mecanica Basic Curs Online
https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-catia-v5-for-mechanical-designers-online-training-cv5_md_ro_ol_01

2. CATIA V5 Proiectare Piese Compozite Curs Online
https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-catia-v5-composites-design-manufacturing-online-training-cv5_cpe_cpm_ro_ol_02

3. CATIA V5 Proiectare Cabluri Electrice Curs Online
https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-catia-v5-electrical-harness-design-online-training-cv5_ehd_ro_ol_03
Din Gura in Gura