Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
4turbo
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Placute de frana EBC (made in UK)
11 €
Brand
Blackstuff ,Greenstuff, Redstuff
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Specificatii:

Blackstuff:

Compozitie: Contin metale feroase ca de altfel toate placutele aflate pe piata.

Specificatii identice cu placutele de fabrica, pret imbatabil deoarece le importam direct si nu mai trec pe la 2-3 intermediari.

Greenstuff:

Compozitie: Kevlar + Cupru, NU contin metale feroase.

Proprietati: Franare excelenta de la -40 si pana al 600 C, elimina cu pana la 50% mai putin praf

Uzura: Datorita lipsei metalelor feroase au o durata de utilizare cu pana la 40% mai mare si uzura discurilor scade cu pana la 33%. In cazul folosirii impreuna cu discuri EBC durata de utilizare poate creste cu pana la 80% iar uzura discurilor poate scadea cu pana la 50%.


Redstuff:

Compozitie: Kevlar + particule ceramice, NU contin metale feroase.

Proprietati: Franare excelenta de la -40 si pana la 700 C, elimina cu pana la 90% mai putin praf

Uzura: Durata de utilizare SCADE cu pana la 40% fata de placutele normale iar uzura discurilor creste cu pana la 50%. Sunt destinate unui stil de conducere foarte agresiv.

Yellowstuff: Placute cu Fibra de Aramid, temperatura maxima 900 C. Se preteaza la un condus extrem de agresiv sau la folosirea pe circuit.

Greenstuff SUV: Placute derivate din gama Greenstuff dar adaptate pt mersul preponderent offroad, foarte eficiente cand intre disc si placuta se acumuleaza apa sau praf.

Yellowstuff SUV: Placute derivate din gama Yellowstuff si destinate mersului offroad in regim de competitie gen rally raid.

Pt o oferta completa pt masina dumneavoastra puteti trimite un mail (trebuie sa ne precizati marca, modelul, anul de fabricatie si motorizarea autoturismului) si veti primi un mail cu preturile.
Din Gura in Gura
Alte Produse