Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 112050 companii
 • Incepind din anul 2003, societatea comerciala PLASTIC INDUSTRIES srl produce articole din folie PVC electrosudata, cu aplicatii in domeniul papetariei, articolelor promotionale,precum si protectii executate din folii pvc pentru uz industrial. Aplicatiile produselor realizate de noi urmaresc fidel nevoile clientilor, fiind realizate in proportie de 90% dupa desenul si specificatiile tehnice ale acestora. Beneficiind de o experienta de peste10 ani in prelucarea foliilor din materiale plastice, de utilaje performante si nu in ultimul rind de un colectiv motivat, putem satisface cele mai exigente cerinte, la standarede inalte de calitete si cu timpi de livrare minimi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Producator
 • Infiintata in anul 2001, Neagu Emilia este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 5 angajati, Neagu Emilia presteaza urmatoarele servicii: vanzari si cumparari, inchirieri imobile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Imo Business Centrum S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: inchirieri, intermedieri imobiliare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • S.C. EGEA CONSTRUCT S.R.L. este o firma privata cu capital integral romanesc infiintata in anul 1995. Domeniul de activitate al firmei s-a dezvoltat in fiecare an s-a specializat in constructii civile si industriale, instalatii, amenajari interioare si exterioare, tamplarie de AL si PVC, productie de schele metalice mobile si investitii imobiliare. Pentru realizarea si promovarea acestor servicii si produse personalul societatii a fost atent selectionat, astfel incat nivelul de calificare si experienta sa satisfaca exigentele clientilor nostri. Sediul central al firmei se afla in Ploiesti, str. Maramures, nr. 32, judetul Prahova, tel. / fax: 0244 407 509 de unde este coordonata intreaga activitate a firmei, in mod special departamentul de constructii, amenajari si investitii imobiliare. S.C. EGEA CONSTRUCT SRL dispune de un show-room in Ploiesti, str. Cuza-Voda, nr. 9, tel. / fax: 0244 590 188 / 590 193 pentru preluarea comenzilor de tamplarie de AL si PVC. Societatea noastra mai dispune si de o sectie de productie pentru schele mobile metalice si confectii metalice in orasul Boldesti-Scaeni, str. Calea Unirii, nr. 58, tel. / fax: 0244 211 410

Ploiesti Servicii
 • Hawle S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Timisoara judetul Timis. Avand 2 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: fitinguri si armaturi industriale de la fabricile noastre din Germania, Ungaria, Elvetia, Austria, Polonia, etc. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator
 • Infiintata in anul 1992, alxodi com s.r.l este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: materiale de constructii;constructii civile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 25% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Con&con S.R.L. produce o gama larga de: tamplarie de aluminiu si amenajari interiaore. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Producator
 • De ce firma noastra de contabilitate? Pentru ca am investit in cea mai buna tehnologie pentru a automatiza pe cat posibil procesul de creare si prelucrare a actelor contabile primare pentru o cat mai buna optimizare a timpului. Pentru ca am creat o echipa de profesionisti specializati in : contabilitate, fiscalitate, salarizare, drept comercial. expertize contabile, verificari si certificari ale situatiilor financiare. Pentru ca am inteles ca serviciile trebuie prestate personalizat, ca fiecare client are nevoi si asteptari unice iar noi ne adaptam acestor nevoi cu mare usurinta. Pentru ca avem experienta mai multor sisteme fiscale, avand clienti firme atat romanesti cat si straine : Italia, Canada. Pentru ca raportul nostru calitate/pret nu are concurenta. Ne gasiti si pe FORUMUL nostru de pe www.global-office.ro pentru orice intrebare legata de contabilitate.

Bucuresti Servicii
 • Sc Rophill Com Srl este o companie cu capital integral privat romanesc si activeaza din anul 1999 pe piata furnizorilor de:organe de asamblare si elemente de fixare, utilaje, scule, echipamente si accesorii, destinate cu precadere profesionistilor din domeniul    constructiilor civile si industriale, prelucrarilor mecanice,serviciilor de profil si nu in ultimul rand industriei auto. De asemenea,consilierea in alegerea solutiei optime de catre client,asigurarea serviciului de garantie si post-garantie pentru gama de produse comercializate sunt avantaje evidente in alegerea companiei noastre ca furnizor de produse si servicii. Mărci comercializate         Produse abrazive (KLINGSPOR, BOSCH, MAKITA,UNIOR)         Scule/dispozitive pentru ateliere mecanice, electrice şi anti-ex (METALLURGICA-MINOTTI, UNIOR)         Scule pentru instalatori (UNIOR,KRONUS)         Scule electrice şi accesorii ale acestora (BOSCH, MAKITA,DEWALT,STAYER)         Burghie beton/metal, carote bi-metal, filiere, tarozi (BOSCH, MAKITA,KOCH)         Generatoare de curent si sudura (PRAMAC,AGT)         Echipamente si accesorii pentru tehnologia sudării, electrozi şi accesorii pentru sudură (TELWIN,LINCOLN,ISKRA VARJENJE)         Maşini-unelte pt. prelucrarea lemnului şi metalului (PROMA , MAKITA,BOSCH,STAYER)         Maşini şi utilaje pentru construcţii, pompe, hidrofoare motopompe, generatoare de curent/sudură (PRAMAC, TECHNIK, AGT, )         Compresoare şi scule pneumatice ( ABAC,FINI,)         Maşini agricole şi pentru grădină ( MAKITA, BOSCH )         Echipament de lucru şi de protecţie

Craiova Distribuitor
 • Fondata in 1992, Agasi s-a specializat in realizarea instalatiilor complexe HVAC (Heating, Ventilating, Air Conditioning) din domeniul rezidential si industrial, in antreprenoriatul cladirilor de birouri de clasa A si a halelor de productie, precum si in implementarea solutiilor de BMS (Building Management System). Agasi va ofera un concept, un sistem intreg de solutii care au ca scop reducerea costurilor la energia electrica, a costurilor de administrare cat si simplificarea procesului de management al cladirii, siguranta si confortul sporit. Agasi ofera o paleta larga de servicii, care constau in: Antreprenoriat in Instalatii -Instalatii HVAC -Instalatii Sanitare -Instalatii Electrice -Instalatii de Incendiu -Edilitare si Infrastructura -Instalatii de Abur -Instalatii de Aer Comprimat -Instalatii Tehnologice -Tratare Apa Design si consultanta Executie si Managementul Proiectelor Automatizari si BMS Control si Calitate Service si Mentenanta Energie Regenerabila Customer Care Valorile dupa care ne ghidam intreaga activitate sunt: Profesionalism - punem suflet in tot ceea ce facem pentru a oferi solutii profesionale, la standarde europene. Calitate - acordam o atentie deosebita fiecarui serviciu prestat, iar experienta acumulata pana in prezent ne recomanda ca specialisti in domeniul nostru, garantand cele mai inalte standarde pentru proiectele noastre. Performanta - aducem imbunatatiri frecvente serviciilor noastre, astfel putem oferi servicii complexe, actualizate, de o calitate ireprosabila. Devotament - acordam o atentie deosebita tuturor clientilor, ascultam opiniile acestora si raspundem prompt tuturor solicitarilor. Inovatie - urmarim frecvent tendintele si noutatile pietei si aducem clientilor nostri cele mai actuale servicii din domeniu. Diversitate - oferim servicii complete, dispunand de o gama diversificata de servicii. Incredere - suntem un partener de incredere, clientii nostri fiind cei care ne recomanda si ne sustin. Parteneriat - suntem adeptii parteneriatelor de lunga durata si oferim solutii avantajoase pentru ambele parti.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Devil S.R.L este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: constructii, amemnajari interioare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Servicii
 • Agentia Mervani Invest este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Valea Prahovei, cu o experienta de peste 6 ani in crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 25% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sinaia Servicii
 • Infiintata in anul 1999, Marbach-romania S.R.L. este situata in Nadlac, judetul Arad. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: stante efective; consultanta stantare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Nadlac Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: vanzari,inchirieri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Servicii
 • Incepand cu anul 1996 am parcurs mai multe perioade pe piata imobiliara. Din perioada naiva a anilor 90' si continuand cu cea feroce  de pana in anul 2008, am ajuns in vremuri nedecantate deocamdata.                 In tot acest rastimp  ne-am adaptat nevoilor clientilor nostri oferindu-le servicii caracterizate de profesionalism si onestitate. Experienta acumulata nu se traduce prin blazare si rutinare ci prin mai multa rabdare si aplecare inspre cerintele clientului. Agentia noastra incearca, ca pe baza datelor actuale cat si pe baza datelor oferite de istoricul pietei imobiliare, sa ofere o consiliere de buna calitate, in vederea luarii    de catre clientii nostri    a unor decizii favorabile in privinta investitiilor pe care doresc sa le realizeze.

Brasov Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Samtech International este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 5 angajati, firma noastra distribuie o gama larga de aparate de aer conditionat, copiatoare, faxuri, telefoane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Firma noastra are ca principali clienti firme ca: Unicorn Computers, Super Microtop.Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in 2004 , compania noastra a cunoscut o extindere rapida pe piata romaneasca, ajungand sa atraga un numar important de clineti prin seriozitate, corectitudine si nu in ultimul rand prin preturile practicate. Contactati-ne si nu veti regreta!

Cluj Napoca Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra importa o gama larga de: ambalaje plastic, hartie igienica, produse de igiena. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Avand un numar mic de angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: legatorie si copertare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Soudal S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra importa o gama larga de produse industriale pentru constructii, materiale ignifuge, abrazive. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 75% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Darza - Crevedia Import - Export