Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 112036 companii
 • Condrex S.R.L. - infiintata in anul 1998 in Brasov. Amenajarile interioare pentru hoteluri si sedii de firma - perdele , draperii , tapiterii , pictura, ca si copertinele exterioare pentru terase , sunt realizarile recente care ne recomanda. CONDREX este reprezentantul in Romania pentru Yebane - Spania, Bojanek - Polonia, Arquati - Italia. Avem colaborari cu designeri si firme de arhitectura. Dorim colaborari pe proiecte , oriunde in in Romania. Comunicarea, cooperarea si deschiderea catre ideile noi ale clientilor si colaboratorilor nostri permit succesul reciproc. CONDREX produce: - Jaluzele verticale - Jaluzele orizontale - clasice si plisate - Rolete interioare; Montajul si masuratorile sunt gratuite, pentru toate lucrarile. Asiguram servicii de curatare si servicii postgarantie. Seriozitatea si promptitudinea ne asigura aprecierea si respectul constant al clientilor nostri. Condrex S.R.L. doreste creearea unui    parteneriat de succes pe termen lung. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Inca de la infiintare Niraj Ace-brad Prod S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 130 angajati, Niraj Ace-brad Prod S.R.L. produce o gama larga de: cherestea, lemn constructii, articole de bucatarie, frize, parchete, lambriu şi dusumea. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Experienta Niraj Ace-brad Prod S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Eremitu Producator
 • Inca de la infiintare Ambarom S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand 22 angajati, firma noastra produce o gama larga de: ambalaje din carton si pavaje din beton amprentat. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Ambarom S.R.L.. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Ambarom S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Producator
 • Plasteco polimeri S.R.L. a fost fondata in 2004 in Iasi, judetul Iasi. Compania Plasteco polimeri S.R.L. produce o gama larga de materii prime plastice: PP, PA 6; 66, ABS, PS, PC, POM, PBT, PMMA, Noryl, etc., natur, cu talc, fibra sticla, colorate, stabilizate UV sau termic, ignifugate. Incepand cu luna septembrie 2006 suntem reprezentantii in Romania ai firmei Radici Group Italia, lider mondial in poliamide. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Holboca Producator
 • Inca de la infiintare Movi Construct S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Movi Construct S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca instalatii termice, climatizare, instalatii sanitare, ventilatie, aparate de aer conditionat, ventilatoare, centrale termice, robineti. Firma noastra are un personal de 23 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Bucuresti. Firma Transtirolyen S.R.L are o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de detergenti dezinfectanti, pentru uz medical, alimentar, industrial. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Transtirolyen S.R.L. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. Tel: 021 / 252 55 37

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Turprod Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Turprod Srl produce o gama larga de clopote de biserici, instalatii muzicale cu clopote de biserici-clarioane, produse turnate din neferoase si candelabre. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Turprod S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Producator
 • For-my-c Intermed Srl. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de centuri cervicale, abdominale, lombosacrale, ciorapi medicinali, genunchiere, glezniere, cotiere, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei For-my-c Intermed S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
 • MediaCity este o companie de consultanta imobiliara specializata pe sectoarele Office, Rezidential, Terenuri si Industrial. Cu o prezenta de 12 ani pe piata de real estate, MediaCity a dezvoltat solutii durabile si proiecte exclusive pentru partenerii sai romani si straini.

Bucuresti Servicii
 • Personal serv  S.R.L, a fost fondata in 2004 in Constanta, judetul Constanta si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Personal Serv  S.R.L este sa efectueaze prestari servicii catre alte intreprinderi in relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Personal Serv  S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari,in relatia resurselor umane . In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Denlari S.R.L. a fost fondata in 2004 in Arad, judetul Arad si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de covoare, mochete, linoleum. Compania are un efectiv de 3 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Denlari S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Denlari S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Arad Distribuitor
 • Infiintata in anul 2005, D & G Invest Com S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma D&G Invest Com S.R.L are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de articole de pescuit si camping - undite, lansete, mulinete, momeala, plumburi, fire, carlige, saci de dormit, saltele, corturi. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta D&G Invest Com S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Compania Adipol S.R.L comercializeaza o gama larga de accesorii pentru tamplarie pvc si lemn stratificat. Firma noastra are o echipa de 8 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Adipol S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Adipol S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 2003, Damira Imobiliari S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de intermedieri vanzari-cumparari terenuri, case, vile, apartamente, spatii comerciale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Damira Imobiliari S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Activ Plus S.R.L. este situata in Iasi, judetul Iasi. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca amelioratori, drojdie, mac, susan. Firma noastra are un personal de 21 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Activ Plus S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Acta Doc S.R.L din Iasi, judetul Iasi pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Acta Doc S.R.L are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de traduceri notariale diverse. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Acta Doc S.R.L. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Iasi Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Grand Alpin S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca lucrari de alpinism utilitar. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta Grand Alpin S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • De aproape 20 de ani firma THONAUER constitue un garant pentru Know-how, rapiditate si seriozitate. Peste 40 de colaboratori competenti, orientati spre nevoile clientului, va stau astazi la dispozitie. Cu sediul central la Viena, THONAUER asigura si piata est-europeana si are filiale la Brno, Budapesta, Bratislava si Bucuresti, unde cu ajutorul colaboratorilor locali se asigura standarde ridicate pentru clientii nostri.

Bucuresti Distribuitor
 • Ager Service Iasi este o companie specializata in montajul de parbrize, lunete, geamuri laterale, oglinzi auto si folii auto marca MADICO. Cu un număr de 8320 de clienţi deserviţi anual, Ager Service Iaşi se defineşte ca service orientat spre dezvoltarea relaţiilor durabile cu clienţii şi îmbunătăţirea serviciilor oferite. Reţeaua AGER Service Iaşi vă stă la dispoziţie cu o echipă tânără, dinamică, care se adaptează nevoilor clientului, dornică să raspundă prompt solicitărilor acestuia. Pentru a fi mai aproape de client, reţeaua AGER Service s-a extins începând cu anul 2008, prin deschiderea a două noi locaţii în: Piatra Neamţ, respectiv Suceava. Toate service-urile au un sistemul logistic ce oferă o bază de date reală pentru a efectua montaje şi reparaţii, precum şi a livra cu promptitudine, în regim expres, orice tip de parbriz, împreună cu o atentă consultanţă şi întreaga asistenţă tehnică necesară. În prezent, reţeaua Ager Service Iaşi are acces la stocuri inventariate la un număr de 29.760 de articole, din care 16.930 de parbrize, 5.982 geamuri laterale, 1490 de lunete, precum şi 4908 de alte repere: ornamente, chedere, garnituri, fapt ce asigură acoperirea a circa 97% din cerere. Un domeniu conex in care Ager Service activeaza cu succes este cel al aplicarii foliilor auto marca MADICO, produse in SUA si omologate RAR. Pentru cei care vor sa isi personalizeze masina si sa-i confere un aspect unic, dar si pentru cei care vor mai multa protectie si siguranta, foliile Madico sunt alegerea potrivita. Fiind vorba de un domeniu de nisa, atentia companiei noastre s-a îndreptat catre asigurarea unui service de calitate si adaptarea la nevoile clientilor. Pentru mai multe informatii, contactati-ne! TelVerde: 0800-88.44.55. www.geamuriauto.ro

Iasi Servicii
 • Infiintata in anul 1999, Best Glass S.R.L. este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Best Glass S.R.L. este sa ofere produse de calitate in domeniul auto: geamuri si parbrize. Comercializam si accesori pentru transformarea microbuzelor si modernizarea lor: scaune, aere conditionate linoleum, vinilin, profile, lampi si alte produse necesare in acest domeniu. Compania noastra are un personal de 8 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Best Glass S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Import - Export