Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Alege categoria
Companii: 108908 companii
  • Buna ziua nu am primit un ras din partea dumneavoastră

  • Foarte profesionisti! Recomand cu incredere.

  • Cutite de calitate oferite de un distribuitor serios.

  • Firma noastra se ocupa cu vanzarea la pret foarte bun a truselor cu scule si chei Yato-Yato. Aici veti gasi trusa yato 216 piese, trusa scule si chei yato mare in diplomat profesional. Importam aparate si scule vulcanizare. Scule si chei Yato. Importam si distribuim si coliere plastic albe sau negre, sau in termeni populari soricei plastic sau kable binder. Importam si distribuim la cel mai bun pret solutie parbriz de iarna concentrata la minus 70 Grade, sau solutie concentrata de vara. Importam si distribuim hartie role industriale. Hartie rola albastra 3 strat.

  • ma asteptam la un ghiozdan nu la un rucsac

  • Am primit produsul comandat, este exact ca in descriere. Magnetii sunt masivi. nu sunt banda magnetica, ceea ce ii face foarte eficienti.  Livrarea sa facut fara problema. Multumesc si cu siguranta in viitorul apropiat mai vreau sa colaborez pentru a mai achizitiona si alte produse. Eu sunt un client cu siguranta foarte multumit de calitatea produsului.

  • Sc Ecoflam Srl (infiintata in 2003) are ca domeniu principal importul, distributia si comercializarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera, echipamente de instalatii de climatizare, ventilatie si materiale constructii. In decursul anilor am crescut gama de produse si servicii oferite, ne-am dezvoltat reteaua de distributie si am crescut notorietatea marcilor pe care le detinem. In prezent societatea detine o retea de distributie cu acoperire nationala. De asemenea, asiguram service autorizat ISCIR si piese de schimb pentru o gama larga de centrale. Asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor, este principalul nostru obiectiv, de aceea sa va punem la dispozitie numai produse de calitate superioara. Suntem tineri, suntem dinamici si avem experienta de a va oferi solutia optima in domeniu. Va oferim consultanta pentru orice fel de nelamurire legata produsele aflate pe site-ul nostru prin intermediul adresei de e-mail a sociatatii dar si la numerele de telefon puse la dispozitie.

  • TRANZACTIE DERULATA CU SUCCES.FURNIZOR SERIOS,MARFA DE CALITATE.RECOMAND,100%!

  • Avand in vedere ca sau ,,miscat '' f.f. repede si produsul este OK ..... jos palaria !\r\n   Recomand fara retinere.\r\n \r\n    D.Lupu