Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Evenimente & Ceremonii - Servicii: 1173 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Ramnicu Sarat, judetul Buzau. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca efecte speciale si focuri de artificii. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Ramnicu Sarat Servicii
 • Inca de la infiintare Media-Division S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de conceptie sotware si harware, web design, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Media-Division S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Media-Division S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Servicii
 • Infiintata din 2004, firma Fresco Design va sta la dispozitie cu servicii de sonorizare si filmare ptr. diferite evenimente: nunti, botezuri, petreceri private, cu amenajarea si decorarea cadrului festiv.

Sibiu Servicii
 • Va doriti o nunta de vis? Un eveniment pentru salariati? O sarbatoare a orasului? O aniversare? O zi magica pentru copilul vostru? O festivitate speciala cu care sa fiti siguri ca v-ati impresionat clientii ? ... Agentia full-service M EVENTS va ofera urmatoarele servicii pentru: nunti, botezuri, aniversari, petreceri pentru copii, evenimente pentru companii, festivitati publice: Decorarea locatiei cu baloane, flori, lumini, huse pentru scaune si mese, etc., Aranjamente florale, Jocuri de artificii, Filmari si foto, Spectacole cu lumini si lasere, Transporturi, Alte servicii.

Bucuresti Servicii
 • Altiscad Software este distribuitor unic in Romania pentru Autodesk Robot Structural Analysis. Distribuim produse specializate de proiectare structurala, optimizare, calcul, dimensionare si detaliere. Avem o bogata experienta in utilizarea softwarelor de proiectare precum si in dezvoltarea de aplicatii specializate de calcul si optimizare.

Bucuresti Servicii
 • Dorsoft este o companie infiintata in anul 1996 specializata in dezvoltarea de software de gestiune economica, incepand cu anul 2000 si care a dezvoltat peste 20 aplicatii comerciale inregistrate la ORDA. De atunci, mai mult de 300 clienti isi bazeaza activitatea lor zi de zi, pe produsele Dorsoft. Misiunea firmei este dezvoltarea de software de calitate inalta, foarte usor de utilizat care sa aduca satisfactie, mutumire si ajutor in activitarea curenta a clientilor. Masura in care atingem aceste deziderate va invitam pe dvs. sa apreciati, prin incercarea produselor noastre.

Deva Servicii
 • Casa Cochet Srl a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 14 angajati cu vasta experienta in efectuarea de organizari evenimente si nunti, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Casa Cochet S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Eurotest S.A, a fost fondata in 1992 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in efectuarea de cercetare, dezvoltare si servicii stiintifice si tehnice in domeniul calificarii echipamentelor electrice destinate sa functioneze in mediul cu risc major provocat sau natural, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Eurotest S.A se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Eurotest S.A, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Z&s Foto Expres S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de 5 angajati, Z&s Foto Expres S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: activitati fotografice, prelucrari digitale, developari, procesari foto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Adicris S.R.L. este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 7 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: organizari botezuri, majorate, mese festive, revelioane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Infiintata in anul 1999, Artinfo S.R.L. are sediul central in Bucuresti, cu sucursale in Iasi, Timisoara si Cluj. Firma noastra comercializeaza solutii software avand ca punct de plecare ERP-ul IDEALE2005. Produsele si serviciile noastre au ca piete de desfacere Romania, Italia si Elvetia. Printre clientii nostri se numara firme importante atat pe plan local si national cat si international. Atat programatorii cat si analistii din cadrul Artinfo au parte de cursuri de specializare in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei Artinfo va vor oferi o satisfactie garantata, alaturandu-va celor care au gasit deja in Artinfo partenerul ideal in afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa vizitati http://www.artinfo.ro .

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2001, I& I Studio S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: design, grafica, soft. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • Creăm, ne perfecţionăm, reinventăm, inovăm, transformăm! De peste 12 ani scopul nostru este urmatorul: succesul evenimentului organizat! Abordarea fiecarui proiect este foarte importanta pentru ca scopul acestuia sa fie atins ! Organizam evenimente care au in spate o idee, un concept bine conturat astfel incat sa nu fie doar un amalgam de intamplari intr-un singur eveniment si sa aducem satisfactia clientilor nostri. Nu ai vrea ca si evenimentul tau sa fie la fel? “Impreuna vom crea altfel de evenimente” Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii