Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Organizari Evenimente - Evenimente & Ceremonii: 774 companii
 • Decoratiuni pentru nunti, botezuri, mese festive, aniversari etc. Aranjamente din flori naturale/ artificiale in boluri, pe suporti sau simple. Decoratiuni complexe din baloane umflate cu heliu/ aer. Invitatii clasice sau foto pentru diferite evenimente. Accesorii si diferite servicii: cosulete, marturii, carduri de masa, pahare miri, nr. de masini, clowns, flori de pus in piept, casa de dar, ornamente masini, huse scaune, servetele personalizate, covor rosu, plase de lunimi, artificii etc. Toate la cele mai avantajoase preturi. DE CE AVEM PRETURI MICI??? Pentru ca putem sa imbinam calitatea si eficienta serviciilor cu pretul cel mai avantajos pentru dvs. Nu uitati noi umflam baloane, nu preturi. Preturile le lasam altora sa le umfle. Va asteptam la sediul nostru principal din Str. Razboieni nr. 51 Constanta sau la sediile noastre secundare din B-dul Tomis nr.297; Tomis nr. 67; Al. Lapusneanu nr.117 sau Str. Stefan cel Mare nr. 95 Constanta. www.ballonstyle.ro Pentru mai multe detalii si comenzi sunati la nr de tel: 0724238139 / 0721049650 / 0748700973 / 0765682003.

Constanta Servicii
 • Casa Bon Mariage este o agentie de nunti si organizatoare de evenimente la standarde inalte. Inaintea oricarei actiuni, oferim consultanta gratuita si oferte personalizate. Un avantaj al agentiei noastre este oferta completa de care dispunem. Inca de la inceput ne putem ocupa de toate detaliile legate de evenimentul pe care doriti sa-l organizati cu ajutorul nostru. Va scutim de stres, timp si oferim preturi avantajoase.

Bucuresti Servicii
 • Organizari evenimente, decoratiuni florale, de salon si nu numai, fotografie profesionala, sonorizare, albume foto, servicii imagine. Doriti un eveniment unic a carui imagine de vis va fi pastrata de catre invitatii Dvs? Agentia noastra va ofera servicii de cea mai clasa, la standarde internationale, toate acestea sub o singura marca inregistrata Best Wedding - Evenimente fara griji.

Bucuresti Servicii
 • Pentru petreceri selecte si ceva mai mult acceseaza www.casamonaco.ro si deja ai un eveniment reusit. Casa Monaco este agentie full service pentru organizare evenimente, nunti, evenimente corporale,zile aniversare, botezuri.

Bucuresti Altul
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca filmari video, procesare video, servicii de fotografiere. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Romania    este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Lidimpex S.R.L.. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Umbra Studio inseamna oameni tineri care au idei bune, idei originale si forta de a le pune in practica. Cu cele mai noi echipamente realizam cele mai inovative proiecte fie ele spoturi corporative sau publicitare. O sa-ti placa sa lucrezi cu noi: avem o solutie pentru orice, suntem punctuali, originali si ne place ceea ce facem. Foarte mult.

Bucuresti Servicii
 • Smiley S.R.L, a fost fondata in 2002 in Targu Mures, judetul Mures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Smiley S.R.L va pune la dispozitie servicii de calitate ca prelucrare fotografica digitala, comercializare camere foto digitale si video, filme, huse camere video. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Smiley S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Smiley S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targu Mures Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Ramnicu Sarat, judetul Buzau. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca efecte speciale si focuri de artificii. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Ramnicu Sarat Servicii
 • Infiintata din 2004, firma Fresco Design va sta la dispozitie cu servicii de sonorizare si filmare ptr. diferite evenimente: nunti, botezuri, petreceri private, cu amenajarea si decorarea cadrului festiv.

Sibiu Servicii
 • Va doriti o nunta de vis? Un eveniment pentru salariati? O sarbatoare a orasului? O aniversare? O zi magica pentru copilul vostru? O festivitate speciala cu care sa fiti siguri ca v-ati impresionat clientii ? ... Agentia full-service M EVENTS va ofera urmatoarele servicii pentru: nunti, botezuri, aniversari, petreceri pentru copii, evenimente pentru companii, festivitati publice: Decorarea locatiei cu baloane, flori, lumini, huse pentru scaune si mese, etc., Aranjamente florale, Jocuri de artificii, Filmari si foto, Spectacole cu lumini si lasere, Transporturi, Alte servicii.

Bucuresti Servicii
 • Casa Cochet Srl a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 14 angajati cu vasta experienta in efectuarea de organizari evenimente si nunti, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Casa Cochet S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Z&s Foto Expres S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de 5 angajati, Z&s Foto Expres S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: activitati fotografice, prelucrari digitale, developari, procesari foto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Adicris S.R.L. este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 7 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: organizari botezuri, majorate, mese festive, revelioane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Creăm, ne perfecţionăm, reinventăm, inovăm, transformăm! De peste 12 ani scopul nostru este urmatorul: succesul evenimentului organizat! Abordarea fiecarui proiect este foarte importanta pentru ca scopul acestuia sa fie atins ! Organizam evenimente care au in spate o idee, un concept bine conturat astfel incat sa nu fie doar un amalgam de intamplari intr-un singur eveniment si sa aducem satisfactia clientilor nostri. Nu ai vrea ca si evenimentul tau sa fie la fel? “Impreuna vom crea altfel de evenimente” Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii