Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Produse Textile si din Piele: 2146 companii
  • Infiintata in anul 1992, Larom S.R.L. este situata in Reghin, judetul Mures. Firma noastra produce o gama larga de: ciorapi si sosete pentru copii, femei si barbati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand peste 50 angajati, firma noastra produce o gama larga de: confectii textile - haine sport, hanorace, treninguri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: saltele, plapume, perne, perdele, tesaturi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

  • Infiintata in anul 1992, Chibax S.R.L. este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Chibax S.R.L. produce o gama larga de: carne si preparate din carne, export piele cruda, import piele finita. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Brasov, str. Ceferistilor nr. 69, judetul Brasov. Avand 20 angajati, firma noastra produce o gama larga de: pantaloni,jeansi, camasi, jachete, geci, paltoane, salopete, halate, combinezoane, veste, tricouri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Europa de Vest prin colaborari de tip lohn. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 40% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

  • Compania a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Campina, judetul Prahova. Producţia de bază a societăţii noastre o constituie fabricarea unei bogate game de ciorapi (pentru baby, copii, femei şi bărbaţi), dresuri si colanti (pentru copii şi femei), jambieri pentru barbati si femei, ciorapi de lux, t-tongi (ciorapi pentru şlapi) articole realizate din diferite materii prime textile: fire din bumbac şi tip bumbac, din lână şi tip lână, lycra, fire poliamidice şi poliesterice, fire acrilice. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.