Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Echipamente Medicale - Produse Cosmetica &Medicala: 572 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 34 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: proteze auditive si accesorii pentru proteze auditive, echipamente audiologice. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Romsound S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Romsound S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Cluj Napoca Distribuitor
 • An Enterprise Comexim S.R.L a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Compania An Enterprise Comexim S.R.L comercializeaza o gama larga de echipamente criogenice de laborator. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. An Enterprise Comexim S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Dupa o activitate semnificativa pe piata de diagnostic de laborator inceputa cu 30 de ani in urma si materializata prin prezenta momentana in peste 63 de tari ale lumii, incepand cu anul 2002 firma AMP Medizintechnik GmbH - Austria s-a implicat decisiv si pe piata din Romania, prin deschiderea filialei sale AMP Diagnostics. Specialistii firmei AMP sunt si au fost permanent instruiti de catre furnizorii si partenerii externi cu care se colaboreaza, calitatea produselor si serviciilor oferite fiind in permanenta ireprosabila. Dovada stau cei peste 280 de clienti multumiti din intreaga tara, (universitati, laboratoare de cercetare sau de diagnostic, spitale si cabinete publice si private, scoli, institute si statiuni de cercetare), care apreciaza munca noastra si revin in permanenta cu proiecte tot mai diversificate si interesante la care suntem mandri sa colaboram ! Standardele inalte de calitate pe care ni le-am autoimpus au dus la selectia atenta a firmelor pe care le reprezentam in Romania, ele fiind recunoscute ca lideri pe plan mondial in domeniul calitatii si al vanzarilor.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 2003, Algamed Grup S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Ploiesti, judetul Prahova. Compania Algamed Grup S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca aparatura  medicala si consumabile. Firma noastra are un personal de 12 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Algamed Grup S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Contrast Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Contrast Impex S.R.L. produce o gama larga de: aparatura medicala si produse consumabile profesionale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Producator
 • Ingen Laboratory ofera o gama larga de echipamente si consumabile de laborator. Dintre acestea se pot enumera reactivi, hartie de pH, hartie de filtru, teste rapide, colorimetre, turbidimetre, pahare Erlenmeyer, pahare Berzelius, biurete, pipete, becuri Bunsen, becuri Teclu, creuzete, capsule, microscoape, higrometre, refractometre, lampi UV, distilatoare, etuve, agitatoare magnetice, cronometre, medii de cultura, balante, centrifuge, autoclave, pH-metre, bai de apa, lupe etc. Puteti obtine catalogul cu descrierile, imaginile si preturile produselor descarcandu-l sau solicitandu-l de pe site-ul www.ingenlaboratory.ro

Timisoara Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 8 angajati, Romger General Trade & Consulting S.R.L comercializeaza o gama larga de aparatura medicala: oftalmologie, instrumentar medical, uleiuri siliconice, lentile intraloculare, solutii vasco elsatice, implanturi pentru reconstructia irisului. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucharest Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Labsystems S.R.L. comercializeaza o gama larga de: echipamente de laborator, autoclave, centrifugi, tubaje, lapmpi, pipete, piese de schimb, etuve (pubinele), termostate, microscoape, agitator.     Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Pitesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, Electronic April S.R.L. este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Firma noastra produce o gama larga de aparatura medicala. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000 $/ an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Producator
 • Hellimed Romania a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Hellimed Romania importa o gama larga de: aparatura si echipamente medicale. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Import - Export
 • Para Medical Office S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de produse medicale: fire de sutura, sisteme de drenaj. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 1994, Ce Cimpoaca Electronic Srl este situata in Bucuresti. Avand 3 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii:distributie produse de climatizare; termometre, termohigrometre, dusuri de siguranta, aparatura si consumabile laborator, dulapuri de siguranta, prelevatoare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export