Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Echipamente Medicale - Produse Cosmetica &Medicala: 581 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce TIFON,FESI,COMPRESE NESTERILE precum si o gama larga de panza pentru industria cauciucului, paturi, cuverturi. Compania are un efectiv de 12 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Craiova Producator
 • Infiintata in anul 1991, Real Westech Srl. cu 20 ani de excelenta isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 10 angajati, Real Westech S.R.L. comercializeaza o gama larga de consumabile, imprimante, faxuri, aparatura de laborator in domeniul medical. Romania    este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii        de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Real Westech S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Aquator- Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in: Aparatura de laborator, Chimicale si reactivi, Sticlarie de laborator, Echipamente de protectie a muncii, Produse medicale si stomatologice, Pardoseli din cauciuc. Prezenti pe piata din anul 1995, am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale, am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta prin marirea ariei de acoperire, diversificarea portofoliului de produse si diversificarea domeniilor de activitate, inclusiv importuri directe. Produse medicale si stomatologice a�� Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata, de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterilizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile. Chimicale si reactivi (reactivi indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK). Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlarie stiintifica si sticlarie de laborator rodata. Echipamente de protectie a muncii a�� Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale. Pardoseli din cauciuc - Va punem la dizpozitie o gama diversa de pardoseli din cauciuc pentru interior si exterior. Echipa are ca obiectiv prioritar satisfacerea cu profesionalism si promptitudine a cerintelor clientilor si partenerilor sai. Compania noastra va pune la dispozitie o intreaga echipa de specialisti care sunt angrenati intr-un continuu proces de dezvoltare, ca urmare solutiile oferite de noi vor avea intotdeauna un coeficient ridicat de performanta. Produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Precisa S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de aparatura de laborator, sticlarie, reactivi, echipamente analiza aer-sol si produse agricole, balante microanalitice, analitice, semianalitice si tehnice, termobalante, etuve, incubatoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 1997, Iriadi Medical Centre S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 5 angajati, Iriadi Medical Centre S.R.L comercializeaza o gama larga de aparatura medicala, consumabile si accesorii. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Iriadi Medical Centre S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • Inca de la infiintare Crioz S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra importa o gama larga de manusi chirurgicale, ace chirurgicale, consumabile medicale. Compania are un efectiv de 12 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Crioz S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Import - Export
 • For-my-c Intermed Srl. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de centuri cervicale, abdominale, lombosacrale, ciorapi medicinali, genunchiere, glezniere, cotiere, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei For-my-c Intermed S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
 • Infiintata in anul 1994, Romsigmed Exim S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: echipamente medicale, aparatura stomatologica si consumabile. Compania are un efectiv de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Romsigmed Exim S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Romsigmed Exim S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 34 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: proteze auditive si accesorii pentru proteze auditive, echipamente audiologice. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Romsound S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Romsound S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Cluj Napoca Distribuitor
 • An Enterprise Comexim S.R.L a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Compania An Enterprise Comexim S.R.L comercializeaza o gama larga de echipamente criogenice de laborator. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. An Enterprise Comexim S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Dupa o activitate semnificativa pe piata de diagnostic de laborator inceputa cu 30 de ani in urma si materializata prin prezenta momentana in peste 63 de tari ale lumii, incepand cu anul 2002 firma AMP Medizintechnik GmbH - Austria s-a implicat decisiv si pe piata din Romania, prin deschiderea filialei sale AMP Diagnostics. Specialistii firmei AMP sunt si au fost permanent instruiti de catre furnizorii si partenerii externi cu care se colaboreaza, calitatea produselor si serviciilor oferite fiind in permanenta ireprosabila. Dovada stau cei peste 280 de clienti multumiti din intreaga tara, (universitati, laboratoare de cercetare sau de diagnostic, spitale si cabinete publice si private, scoli, institute si statiuni de cercetare), care apreciaza munca noastra si revin in permanenta cu proiecte tot mai diversificate si interesante la care suntem mandri sa colaboram ! Standardele inalte de calitate pe care ni le-am autoimpus au dus la selectia atenta a firmelor pe care le reprezentam in Romania, ele fiind recunoscute ca lideri pe plan mondial in domeniul calitatii si al vanzarilor.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 2003, Algamed Grup S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Ploiesti, judetul Prahova. Compania Algamed Grup S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca aparatura  medicala si consumabile. Firma noastra are un personal de 12 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Algamed Grup S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 7 angajati, Biobit S.R.L. comercializeaza o gama larga de: echipamente si consumabile pentru laboratoare de analiza. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Contrast Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Contrast Impex S.R.L. produce o gama larga de: aparatura medicala si produse consumabile profesionale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Producator
 • Ingen Laboratory ofera o gama larga de echipamente si consumabile de laborator. Dintre acestea se pot enumera reactivi, hartie de pH, hartie de filtru, teste rapide, colorimetre, turbidimetre, pahare Erlenmeyer, pahare Berzelius, biurete, pipete, becuri Bunsen, becuri Teclu, creuzete, capsule, microscoape, higrometre, refractometre, lampi UV, distilatoare, etuve, agitatoare magnetice, cronometre, medii de cultura, balante, centrifuge, autoclave, pH-metre, bai de apa, lupe etc. Puteti obtine catalogul cu descrierile, imaginile si preturile produselor descarcandu-l sau solicitandu-l de pe site-ul www.ingenlaboratory.ro

Timisoara Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 8 angajati, Romger General Trade & Consulting S.R.L comercializeaza o gama larga de aparatura medicala: oftalmologie, instrumentar medical, uleiuri siliconice, lentile intraloculare, solutii vasco elsatice, implanturi pentru reconstructia irisului. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucharest Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Labsystems S.R.L. comercializeaza o gama larga de: echipamente de laborator, autoclave, centrifugi, tubaje, lapmpi, pipete, piese de schimb, etuve (pubinele), termostate, microscoape, agitator.     Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Pitesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, Electronic April S.R.L. este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Firma noastra produce o gama larga de aparatura medicala. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000 $/ an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Producator
 • Hellimed Romania a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Hellimed Romania importa o gama larga de: aparatura si echipamente medicale. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Import - Export
 • Para Medical Office S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de produse medicale: fire de sutura, sisteme de drenaj. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Importator